Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Μαθήματα

 • CBAP® Preparation Seminar
  36ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το CBAP test.

COEPM

Μαθήματα

 • Leading virtual teams
  Το σεμινάριο παρουσιάζει τις βασικές αρχές διαχείρισης και ηγεσίες ομάδων από απόσταση, ομάδων που βρίσκονται σε απόμακρες και άλλες γεωγραφικές περιοχές
 • PRINCE2® Preparation Course and Examinations
  Προετοιμασθείτε και δώστε τις εξετάσεις για το PRINCE2 σε πέντε ημέρες.
 • Διαχείριση Συμβάσεων και Διαπραγματεύσεις
  Μάθετε τις βασικές αρχές και τα εργαλεία διαχείρισης συμβάσεων και προμηθειών έργων. Το πρόγραμμα προσφέρει μια δομημένη παρουσίαση του κύκλου ζωής των έργων με έμφαση στη διαχείριση του μέρους εκείνου που υλοποιείται από τρίτους.
 • Requirements Management (εξ αποστάσεως)
  Το σεμινάριο εστιάζει σε τεχνικές και πρακτικές λύσεις της συλλογής, αποκωδικοποίησης, διαχείρισης και ελέγχου των απαιτήσεων του έργου.
 • 6 Sigma Lean DMAIC Methodology Masterclass
  Το σεμινάριο παρουσιάζει τα βήματα και τις προϋποθέσεις διαχείρισης ενός τέτοιου έργου βελτίωσης.
Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα

Στείλτε αυτή την σελίδα