Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 2 από 2.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

  • Δεκ 21, 2009 - Δεκ 22, 2009
    Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2009-2010
    Καλή Χρονιά!  Οι μαθητές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και οι γονείς τους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
  • Δεκ 18, 2008 - Δεκ 19, 2008
    Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
    adol_christmas_abc_181208-2jpg  Mαθητές, γονείς και καθηγητές από όλα τα τμήματα Παιδιών και Εφήβων συμμετείχαν σε δύο αντίστοιχες εκδηλώσεις που συνδύαζαν το πνεύμα των ημερών με την ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών.
Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα