Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Το 1ο HAU ‘Welcome (back) to School Giveaway’ είναι γεγονός!

Αυτή η χρονιά ξεκινάει με δώρα για παλιούς και νέους μαθητές (παιδιά & εφήβους) που κάνουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 13/9 και ειδικές εκπτωτικές προσφορές για όσους αποφασίσουν να γίνουν μαθητές μας φέτος! Γίνε και εσύ μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και μπες στην κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα γιατί μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός/η τυχερή που θα κερδίσει ένα από τα παρακάτω: 

  • Τα βιβλία των Αγγλικών της χρονιάς!! (Ισχύει για 10 τυχερούς μαθητές όλων των επιπέδων!!!)
  • 5 Δωροεπιταγές αξίας 20€ από τα καταστήματα Public
  • 5 Δωροεπιταγές αξίας 20€ από τα καταστήματα Πλαίσιο
  • 1 Δωροεπιταγή αξίας 30€ από το βιβλιοπωλείο Read & Write

Η κλήρωση θα γίνει στις 13/9 και ώρα 17:00 στον χώρο των Εγγραφών (Μασσαλίας 22, Ισόγειο). Οι τυχεροί μαθητές θα λάβουν τηλεφωνική ενημέρωση και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν με μικρό όνομα, αρχικό επιθέτου και αριθμό μαθητολογίου στο website μας στις 14/9/2023.

Επίσης, μην ξεχνάς τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές (έως -15%) που ισχύουν μέχρι και τις 13/9 για νέες εγγραφές στα παιδικά και εφηβικά μας προγράμματα και επωφελήσου από αποκλειστικά για νέες εγγραφές μαθητών! 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Γραμματεία Εγγραφών στα τηλέφωνα 2103680019, 2103680023 & 2103680083 ή στείλτε μας email στο english@hau.gr.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! Welcome Aboard & Enjoy the Ride!

Η Ακαδημαϊκή Ομάδα του Αγγλικού Προγράμματος της ΕΑΕ

 


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή