Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος του προγράμματος «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών»

Με την εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΣΕΒ (Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024), ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος του «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών». Δείτε εδώ το βίντεο της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα πρακτικής και θεωρητικής κατάρτισης 112 διδακτικών ωρών, σχεδιάστηκε από τον ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση που ήταν και ο κύριος πάροχος κατάρτισης.  Με στόχο τη δημιουργία νέων στελεχών που θα απασχοληθούν στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης, ανάπτυξης τεχνικών αλλά και ήπιων δεξιοτήτων, με case studies, συμβουλευτική επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και εκπόνηση του δικού τους Export Strategy Plan. Τα βιογραφικά των συμμετεχόντων έχουν προωθηθεί στις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ, με σκοπό την απασχόλησή τους.

Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας είναι το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, μέγας χορηγός η MYTILINEOS – Energy & Metals, χορηγοί η Coca-Cola 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε., η DEMO ΑΒΕΕ και η ΕΛ.ΒΙ.ΑΛ «Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου».

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή