Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ISO 27001: Out with the old - In with the new

Δωρεάν Εκδήλωση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει στις 21 Δεκεμβρίου ανοιχτή προς το κοινό απογευματινή εκδήλωση με θέμα την νέα έκδοση του προτύπου ISO/IEC ISO 27001.

To ISO/IEC 27001 είναι το πιο γνωστο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) παγκοσμίως. Σύμφωνα με την σχετική έρευνα του ISO, το ISO/IEC 27001 κατέχει την 4η (σε πλήθος πιστοποιητικών) θέση παγκοσμίως ενώ στην Ελλάδα αριθμεί πλέον περισσότερα από 500 πιστοποιητικά (στοιχεία του 2021). Σε μια προσπάθεια να καλύψει καλύτερα τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να βελτιώσει την ψηφιακή εμπιστοσύνη (Digital Trust), η αρμόδια επιτροπή του ISO (ISO/IEC JTC 1/SC 27) εξέδωσε στις 25/10/2022, την νέα έκδοση του προτύπου (ISO/IEC 27001:2022).

Η παρούσα εκδήλωση αποσκοπεί να παρουσιάσει:​

  • Τις βασικότερες αλλαγές στις βασικές απαιτήσεις του νέου προτύπου (clauses 4-10)
  • Τον τρόπο που προτείνεται να υλοποιείται η σχέση ανάμεσα στις απαιτήσεις και στα controls του Annex A.
  • Τις βασικότερες αλλαγές στα controls του Annex A
  • Το χρονοδιάγραμμα της μετάβασης από την προηγούμενη έκδοση στην έκδοση του 2022 για πιστοποιημένους οργανισμούς.

Ομιλήτρια: Χατζοπούλου Αργυρώ, CISA, CSX(P), Μέλος της επιτροπής ISO/IEC JTC1 SC27 "Information Security, Cybersecurity & Data Privacy”.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, για όσους δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία.


Με την παρακολούθηση της εκδήλωσης τα μέλη θα λάβουν 2 CPEs.
Προεγγραφή απαραίτητη.

Πίσω στην αρχή