Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Από το 1957, ανοικτές και αδιάβλητες εξετάσεις

Σημαντικό μέρος της αποστολής μας ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελεί η διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας και εξετάσεων που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουμε τις προοπτικές του κοινού μας για επιτυχημένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική εξέλιξη. 

Μόλις Ανακοινώθηκαν:


Δεσμευόμαστε στην ποιότητα

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS - μέλος του TÜV NORD Group - με το πιστοποιητικό ISO 9001:2015 για τις δραστηριότητές του "Προγραμματισμός, οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων" και "Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε υποψηφίους, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και καθηγητές".      

Με την ανωτέρω πιστοποίηση ISO, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι ο πρώτος φορέας διεξαγωγής εξετάσεων στην Ελλάδα με πιστοποίηση που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων εξεταστικών υπηρεσιών.     

 

  • ISO logo
  • Cambridge Assessment English
  • Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας
  • Educational Testing Service (ETS)
  • Hellenic American University
  • Michigan Language Assessment
Ημερομηνία Εξετάσεων: Εξεταστική: Εξεταστικά Κέντρα: Περίοδος Εγγραφών:
Περίοδος Εγγραφών:

Αποκτήστε επαγγελματική πιστοποίηση:

Διεξάγουμε εξετάσεις που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε ευρύ φάσμα τομέων.

Λάβετε Υποστήριξη:

Υποψήφιοι

Υποψήφιοι

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και δωρεάν υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις της επιλογής σας. Εκδώστε βεβαίωση απώλειας ή ζημίας του πιστοποιητικού σας και αιτηθείτε την επίσημη μετάφραση εγγράφων μέσα από τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

Πίσω στην αρχή