Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

TOEIC Bridge®

Επίπεδα:
A1-B1
Γλώσσα:
Αγγλικά

Η εξέταση TOEIC Bridge® αποτελεί ιδανική αφετηρία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία για τους μαθητές Αγγλικών. 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης αντικατοπτρίζουν το γνωστικό επίπεδο και βοηθούν τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν την πρόοδό τους ορίζοντας στόχους για την βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Η εξέταση αξιολογεί  την ικανότητα κατανόησης προφορικού και γραπτού λόγου σε ένα διεθνές περιβάλλον. Κέντρα Ξένων Γλωσσών, κολλέγια, πανεπιστήμια, οργανισμοί και κρατικοί φορείς παγκοσμίως χρησιμοποιούν το TOEIC Bridge® για να καθορίσουν το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το TOEIC Bridge®;

  • Τα σχολεία και οι εργοδότες χρησιμοποιούν την εξέταση ως κριτήριο κατάταξης.
  • Οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν την εξέταση για να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών τους και να τους υποδεικνύουν μεθόδους βελτίωσης.
  • Τα σχολεία χρησιμοποιούν την εξέταση για την αξιολόγηση των προγραμμάτων τους στην Αγγλική γλώσσα.
  • Οι εξεταζόμενοι χρησιμοποιούν την εξέταση για να αποδεικνύουν τη γνώση τους στην Αγγλική γλώσσα. 
  • Οι μαθητές χρησιμοποιούν την εξέταση για να θέσουν τους δικούς τους μαθησιακούς στόχους.


Το TOEIC Bridge® είναι μια εξέταση που διεξάγεται γραπτώς και αξιολογεί την ικανότητα του εξεταζόμενου να ακούει και να διαβάζει την Αγγλική γλώσσα που χρησιμοποιείται στον καθημερινό λόγο.

Οι δύο κύριες ενότητες της εξέτασης: 

Κατανόηση προφορικού λόγου από CD (Listening)

Οι εξεταζόμενοι θα ακούσουν ηχογραφημένες δηλώσεις, ερωτήσεις, σύντομους διαλόγους και ομιλίες στα Αγγλικά μέσω CD και θα απαντήσουν 50 ερωτήσεις με βάση τις πληροφορίες που ακούν.

Κατανόηση γραπτού λόγου (Reading)

Οι εξεταζόμενοι θα διαβάσουν απλές προτάσεις, καθώς και κείμενα και στη συνέχεια θα απαντήσουν 50 ερωτήσεις  με βάση τις πληροφορίες που διαβάζουν.

Η εξέταση έχει ως εξής:

Ενότητα

# Ερωτήσεις

Περιγραφή

Συνολική διάρκεια

Κατανόηση προφορικού λόγου

6

Φωτογραφίες

25'

20

Ερώτηση-Απάντηση

10

Διάλογοι

14

Ομιλίες

Κατανόηση γραπτού λόγου

15

Ελλιπείς προτάσεις

35'

15

Συμπλήρωση κειμένων

20

Κατανόηση γραπτού λόγου

 


 

Δηλώστε συμμετοχή στις εξετάσεις της επιλογής σας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος εγγραφών ΟΡΦΕΑΣ. Βρείτε εύκολα και γρήγορα ένα εξεταστικό κέντρο κοντά σας, μέσα από μια επιλογή 100 και πλέον τοποθεσιών σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, και ολοκληρώστε την αίτηση σας άμεσα με την χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική σας κάρτα.

Θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την προσεχή σας συμμετοχή στις εξετάσεις μέσω email σε ένα ηλεκτρονικό έγγραφο το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε, εκτυπώσετε και φέρετε μαζί σας την ημέρα των εξετάσεων. Επίσης, θα σας προωθηθούν ενημερώσεις για την κατάσταση της αίτησής σας καθώς και χρήσιμο υποστηρικτικό υλικό προετοιμασίας όπως και προσκλήσεις σε ακαδημαϊκά webinars με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που θα συμβάλουν στην αποτελεσματική προετοιμασία σας για τις εξετάσεις.

Το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών ΟΡΦΕΑΣ σας απαλλάσσει από την συμπλήρωση εγγράφων και χρονοβόρων επισκέψεων στην τράπεζα. Ξεκινήστε και ολοκληρώστε την εγγραφή σας στις εξετάσεις ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα απλά βήματα. Χρησιμοποιήστε τον προσωπικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή, το τάμπλετ σας ή το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο για να δηλώσετε συμμετοχή στις εξετάσεις της επιλογής σας.


Γιατί να συμμετέχω στις εξετάσεις του TOEIC Bridge®;

Η εξέταση αποτελεί μια ευρέως αναγνωρισμένη αξιολόγηση της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Διευκολύνει τους εξεταζόμενους να:

  • αποδείξουν στους εκπαιδευτές ή στους εργοδότες ότι έχουν προετοιμαστεί ώστε να επιτύχουν σε υψηλότερο ακαδημαϊκό ή εργασιακό επίπεδο αντίστοιχα
  • καταταχθούν στο κατάλληλο επίπεδο μέσα σε ένα πρόγραμμα
  • θέτουν προσωπικούς στόχους για την εκμάθηση της γλώσσας και να παρακολουθούν την πρόοδό τους
  • δουν σε ποιον τομέα απαιτείται βελτίωση

Πόσο συχνά διεξάγονται οι εξετάσεις TOEIC Bridge®;

Οι εξετάσεις διεξάγονται κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερόμενων, κι εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC Bridge®;

Δημιουργήστε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα ΟΡΦΕΑΣ. Από εκεί, ακολουθείστε τα βήματα που σας προτείνονται. Επιλέξτε την εξέταση που επιθυμείτε, την ημερομηνία και το εξεταστικό κέντρο. Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τα εξέταστρα με τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας. Όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε για την ημέρα των εξετάσεων σας θα σας σταλούν μέσω email ή SMS. 


Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις της επιλογής μου;

Δημιουργήστε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα ΟΡΦΕΑΣ. Από εκεί, ακολουθείστε τα βήματα που σας προτείνονται. Επιλέξτε την εξέταση που επιθυμείτε, την ημερομηνία και το εξεταστικό κέντρο. Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τα εξέταστρα με τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας. Όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε για την ημέρα των εξετάσεων σας θα σας σταλούν μέσω email ή SMS.

Αν έχω κάποια ερώτηση για τη διαδικασία;

Σε περίπτωση που έχετε κάποια ερώτηση για την διαδικασία εγγραφής στις εξετάσεις, ακόμη και κατά τη διάρκεια των βημάτων της διαδικασίας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 36800000 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για εσάς από τις 9 π.μ. έως και τις 5 μ.μ. για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής στις εξετάσεις, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση. 

Μπορώ να δω το status της συμμετοχής μου αφότου έχω ολοκληρώσει την αίτηση;

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της αίτησης σας, θα λάβετε ενημερώσεις για την κατάσταση της μέσω email, SMS ή τηλεφωνικής κλήσης από την ομάδα υποστήριξης μας. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στην ημερομηνία της εξέτασης.


Επιπλέον υπηρεσίες:


Ημερομηνία Εξετάσεων: Εξεταστική: Εξεταστικά Κέντρα: Περίοδος Εγγραφών:
Περίοδος Εγγραφών:
Δε βρήκατε αυτο που ψάχνετε;
Πίσω στην αρχή