Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ETS - Educational Testing Service

Το Educational Testing Service (ETS®) διεξάγει δίκαιες και αδιάβλητες εξετάσεις, ακαδημαϊκή έρευνα και άλλες εκπαιδευτικές υπηρεσίες από το 1947. Ως ο μεγαλύτερος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός αξιολογήσεων στον κόσμο, το ETS® προάγει την ποιότητα και την ισότητα στην εκπαίδευση, υποστηρίζοντας την διαρκή επαγγελματική πρόοδο για όλους.


Δείτε τις πιστοποιήσεις

Από την ίδρυσή του το 1947, το ETS© προωθεί παγκοσμίως την ποιότητα και την ισοτιμία στην εκπαίδευση και δημιουργεί μεθόδους αξιολόγησης οι οποίες βασίζονται σε εντατικές έρευνες. Το ETS©​ αναπτύσσει, διεξάγει και βαθμολογεί περισσότερα από 50 εκατομμύρια τεστ ετησίως - όπως τα TOEFL©​, TOEIC©​, GRE©​ και οι αξιολογήσεις The Praxis Series™ - σε περισσότερες από 180 χώρες και 9000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Εκτός από μεθόδους αξιολόγησης, το ETS© διεξάγει εκπαιδευτική έρευνα και μελέτες ανάλυσης και πολιτικής και αναπτύσσει ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων για την πιστοποίηση καθηγητών, την εκμάθηση της Αγγλικής και την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ETS© απασχολεί περισσότερα από 2800 άτομα στα γραφεία του στις Η.Π.Α. και στον υπόλοιπο κόσμο. Από αυτούς, άνω των 1100 έχουν εκπαίδευση και εμπειρία στην εκπαίδευση, ψυχολογία, στατιστική, ψυχομετρία, στην επιστήμη της πληροφορικής και στις ανθρωπιστικές επιστήμες. 600 κατέχουν ανώτερους τίτλους σπουδών ενώ 250 κατέχουν διδακτορικά.

Όλα τα τεστ του ETS© ακολουθούν αυστηρά τα κριτήριά του όπως αυτά περιγράφονται στο Standards for Quality and Fairness (en). Τα συγκεκριμένα κριτήρια αποδεικνύουν τη δέσμευση του ETS© να δημιουργεί δίκαια, έγκυρα και αξιόπιστα τεστ τα oποία είναι σε θέση να δεχθούν οποιαδήποτε εντατική κριτική, είτε νομικά είτε από την κοινή γνώμη.                                                      


  • Educational Testing Service (ETS)
Ημερομηνία Εξετάσεων: Εξεταστική: Εξεταστικά Κέντρα: Περίοδος Εγγραφών:
Περίοδος Εγγραφών:

Πίσω στην αρχή