Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Ανανεωμένη έκδοση του TOEIC® Listening and Reading ανακοινώθηκε από το ETS ξεκινώντας τον Σεπτέμβρη 2018

Στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ανάγκες των υποψηφίων αλλά και να προσαρμοστεί στους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας της καθημερινότητας, το Educational Testing Service (ETS) ανανέωσε τη δομή του TOEIC® Listening and Reading.  

Το Educational Testing Service (ETS) ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του TOEIC® Listening and Reading, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο του 2018, έχοντας σκοπό να διασφαλίσει ότι η εξέταση αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα και αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά μας.

Σειρά από μελέτες που διεξήχθησαν επαληθεύουν ότι η νέα μορφή του TOEIC® Listening and Reading δε θα επηρεάσει το βαθμό δυσκολίας, συνολικό χρόνο εξέτασης ούτε και τον τρόπο βαθμολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μορφή του TOEIC® Listening and Reading, πατήστε εδώ.

Τώρα διαθέσιμο μέσω του online συστήματος ORFEAS της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης:

  • Το νέο Sample Test της εξέτασης του TOEIC® Listening and Reading που σχεδίασε το ETS
  • Sample Test της εξέτασης στην ανανεωμένη της μορφή για μαθητές που στοχεύουν σε επίπεδο TOEIC® Listening and Reading Β2

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή