;
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Η εκπαίδευση του μέλλοντος!

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης αγγλικών/ελληνικών για όλα τα επίπεδα και τις μαθησιακές ανάγκες από το 1957. Βρείτε το κατάλληλο τμήμα για εσάς και με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογικών τάσεων στην εκμάθηση ξένων γλωσσών απολαύστε μια μαθησιακή εμπειρία με την υψηλή ποιότητα και το κύρος της HAU.

Ένας νέος τρόπος μάθησης:

Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας

Τα προγράμματα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες σάς βοηθούν να αποκτήσετε ευχέρεια και άνεση στην επικοινωνία σας με ομιλητές της αγγλικής γλώσσας σε όλον τον κόσμο, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε, ακόμα και από το χώρο σας. Μπείτε και εσείς στην hybrid/flex(ible) πραγματικότητα!

Προγράμματα Ελληνικής Γλώσσας

Τα προγράμματα εκμάθησης ελληνικών ως ξένη γλώσσα για ενήλικες σπουδαστές σάς δίνουν τη δυνατότητα να μάθετε ελληνικά γρήγορα και με ευελιξία, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, με τμήματα ειδικά προσαρμοσμένα στις δικές σας επικοινωνιακές ανάγκες. Ανακαλύψτε τον hybrid/flex(ible) κόσμο της HAU! 

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας:

Το Κέντρο Εξετάσεων & Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διαχειρίζεται εξετάσεις πιστοποίησης σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Δραστηριότητες:


Η γωνιά των γονιών

Καλωσήρθατε στη «Γωνιά των Γονιών», ένα χώρο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς, τους γονείς και τους κηδεμόνες των μικρών μας μαθητών! Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μεθόδους διδασκαλίας μας καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε τη μελέτη των Αγγλικών σε μια δημιουργική και διασκεδαστική ενασχόληση στο σπίτι! 


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πίσω στην αρχή