Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

1ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας Spelling Bee Contest

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Οι μαθητές του Προγράμματος Παιδιών και Εφήβων συμμετέχουν στο διαγωνισμό ορθογραφίας: 1st Spelling Bee Contest.

Ο πρώτος διαγωνισμός ορθογραφίας Spelling Bee πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με την παρουσία του ενθουσιώδους κοινού των μικρών μαθητών και των γονέων τους. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία γιατί ενεπλάκησαν στο Spelling Bee Contest όχι μόνο οι διαγωνιζόμενοι αλλά το σύνολο των μαθητών. 

Μια σειρά από παιγνίδια ορθογραφίας τα οποία πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με τον διαγωνισμό Spelling Bee κινητοποίησαν όλους τους μικρούς μαθητές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για το διαγωνισμό βασίστηκε στο υλικό που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των μαθητών μας για τις εξετάσεις Bronze, Silver και Gold.

Ο πρώτος διαγωνισμός ορθογραφίας Spelling Bee Contest βοήθησε τους μικρούς μαθητές να βελτιώσουν την ορθογραφία τους, να αυξήσουν το λεξιλόγιό τους, να κατανοήσουν έννοιες και να αναπτύξουν τη σωστή χρήση της αγγλικής γλώσσας. Ο πρώτος διαγωνισμός ορθογραφίας Spelling Bee Contest έθεσε τα κριτήρια ποιότητας για παρόμοιους διαγωνισμούς στο μέλλον. 

Πίσω στην αρχή