Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Σχετικά με Εμάς

Από την ίδρυσή μας το 1957, διεξάγουμε ανοικτές και αδιάβλητες εξετάσεις γλωσσομάθειας, εκπληρώνοντας την καταστατική μας αποστολή να υποστηρίζουμε την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη του κοινού μας. 

Σύμφωνα με τη δέσμευση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης να επιτελεί κοινωνικό έργο, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων οργανώνει μεγάλο αριθμό κοινωνικών υπηρεσιών και προγραμμάτων, συχνά σε συνεργασία με πανεπιστήμια και διεθνείς οργανισμούς. 


Όλοι, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό στο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είμαστε έμπειροι, εξειδικευμένοι και άρτια καταρτισμένοι. 

95%
γνωρίζουμε Αγγλικά σε επίπεδο Γ2
25%
μιλάμε δύο ή περισσότερες ξένες γλώσσες
90%
είμαστε κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου
45%
έχουμε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
20%
είμαστε κάτοχοι διδακτορικού

Όλοι εκπαιδευόμαστε τακτικά σε θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητές μας μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων που διοργανώνουν το Κέντρο Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών ή τα Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών και Εκπαίδευσης Πληροφορικής της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας συμμετέχει συχνά με παρουσιάσεις σε συνέδρια, ημερίδες και διεθνείς ομάδες εργασίας. Η συμμετοχή σε διεθνή ακαδημαϊκά και επαγγελματικά συνέδρια βοηθάει το προσωπικό μας να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στους τομείς της γλωσσομάθειας και των γλωσσικών δοκιμασιών και να εφαρμόζει όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δεσμευόμαστε στην ποιότητα

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS - μέλος του TÜV NORD Group - με το πιστοποιητικό ISO 9001:2015 για τις δραστηριότητές του "Προγραμματισμός, οργάνωση και διεξαγωγή εξετάσεων" και "Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε υποψηφίους, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και καθηγητές".      

Με την ανωτέρω πιστοποίηση ISO, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι ο πρώτος φορέας διεξαγωγής εξετάσεων στην Ελλάδα με πιστοποίηση που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων εξεταστικών υπηρεσιών.     

  • ISO logo

Οι Υπηρεσίες μας

1

Προσβάσιμα εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού.

2

Online εγγραφή για τις εξετάσεις και καταβολή εξετάστρων.

3

Ειδικές συνθήκες συμμετοχής στις εξετάσεις για υποψήφιους  με ειδικές ικανότητες.

4

Δωρεάν υλικό προετοιμασίας για εξετάσεις, προς καθηγητές και υποψήφιους.

5

Ακαδημαϊκές υπηρεσίες προς Κέντρα Ξένων Γλωσσών, καθηγητές και υποψήφιους.

6

Δωρεάν διοικητικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα αιτήματα των υποψήφιων με προσωπικό ενδιαφέρον και ευελιξία.

7

Ερευνητικό έργο στους τομείς της γλωσσικής εκμάθησης και της γλωσσικής αξιολόγησης.

8

Προστασία του κύρους των πιστοποιητικών που εκδίδονται από τα Πανεπιστήμια και τους Οργανισμούς που εκπροσωπούμε. Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατόχων των πιστοποιητικών.

9

Ενεργή υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εξέλιξης των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητών.

10

Δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο.


Συμμετέχουμε:

Επαγγελματικός οργανισμός για άτομα που εμπλέκονται στην αξιολόγηση, στις εξεταστικές δοκιμασίες και άλλες μορφές εκπαιδευτικής μέτρησης.  

Διεθνής ομάδα από αξιοσέβαστους επιστήμονες και ειδικευµένους επαγγελµατίες γλωσσικής αξιολόγησης.

Ανεξάρτητος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός για καθηγητές Αγγλικής που διαμένουν στη Βόρεια Ελλάδα, μέλος του International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL).


Πίσω στην αρχή