Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Τόπος μάθησης για όλους

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ιδρύθηκε το 1957. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές ίδρυμα που παρέχει προσβάσιμα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, εξεταστικές υπηρεσίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ένα ευρύ και αυξανόμενο κοινό.

Ήδη από την ίδρυσή της, η Ελληνοαμερικανική Ένωση επεδίωξε να προσελκύσει στις δραστηριότητές της ένα πολυπολιτισμικό κοινό, καλωσορίζοντας φοιτητές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 2.700.000 άτομα από 75 διαφορετικές χώρες έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες της.

Βραβεία & Διακρίσεις:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση (EAE) είναι ένας από 250 και πλέον οργανισμούς παγκοσμίως –και ο μοναδικός στην Ελλάδα– των οποίων τα προγράμματα ξένων γλωσσών και κατάρτισης εκπαιδευτικών είναι διαπιστευμένα από το CEA (Commission on English Language Program Accreditation). Αυτό κατατάσσει τα προγράμματα της EAE στο επίπεδο αντίστοιχων προγραμμάτων των έγκριτων πανεπιστημίων Boston University, Georgetown University, University of Pennsylvania κ.ά., τα οποία έχουν διαπιστευθεί από τον ίδιο φορέα.

Πίσω στην αρχή