Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

SAT® Testing Program

Επίπεδα:
B1-Γ1
Γλώσσα:
Αγγλικά

Οι εξετάσεις SAT® Reasoning™ (SAT®) και SAT Subject™ έχουν σχεδιαστεί για υποψήφιους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση σε προπτυχιακά προγράμματα αμερικανικών πανεπιστημίων. Οι εξετάσεις SAT® ανήκουν στο College Board, έναν μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό οργανισμό.

Οι εξετάσεις SAT Reasoning™ (SAT®) και SAT Subject™ έχουν σχεδιαστεί για υποψήφιους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση σε προπτυχιακά προγράμματα αμερικανικών πανεπιστημίων.

Το SAT Reasoning Test™ μετρά τις ικανότητες του υποψηφίου σε τρεις τομείς: κριτική ανάγνωση, μαθηματικά και έκθεση. Παρόλο που οι περισσότερες ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών, οι υποψήφιοι χρειάζεται επίσης να γράψουν μια έκθεση σε 25 λεπτά. Η συνολική διάρκεια του τεστ είναι 3 ώρες και 45 λεπτά.

Οι εξετάσεις SAT Subject™ είναι κυρίως πολλαπλών επιλογών πάνω σε συγκεκριμένα θέματα μερικά από τα οποία είναι τα ακόλουθα: Αγγλική Λογοτεχνία, Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία, Χημεία, Φυσική και Ξένες Γλώσσες. Οι εξετάσεις αυτές μετρούν τις γνώσεις στους συγκεκριμένους τομείς καθώς και την ικανότητα του κάθε εξεταζόμενου να εφαρμόσει τις γνώσεις αυτές. Κάθε τεστ διαρκεί μία ώρα.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο και για τις δύο μορφές τεστ, SAT Reasoning™ and SAT Subject™.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του College Board.Δε βρήκατε αυτο που ψάχνετε;
Πίσω στην αρχή