;
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

PM² Πιστοποιήσεις

Διοίκηση-Διαχείριση Έργου
Γλώσσα:
Αγγλικά

Η PM2 Alliance, είναι ένας μη κερδοσκοπικός επαγγελματικός φορέας πιστοποίησης, ο οποίος ιδρύθηκε από επαγγελματίες του PM2 και έχει αναπτύξει ένα σχήμα 3 επιπέδων επαγγελματικών πιστοποιήσεων σύμφωνα με τη μεθοδολογία διαχείρισης έργων PM2.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει μαθήματα προετοιμασίας και εξετάσεις μόνο για την πιστοποίηση Level 2 - PM² Essentials Certification.

Τα 3 επίπεδα των πιστοποιήσεων PM2 είναι:

Εικονα1.jpgΗ PM2 είναι μια μεθοδολογία διαχείρισης έργου η οποία αναπτύχθηκε, και εφαρμόσθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Χρησιμοποιείται επίσης από πολλά Ευρωπαϊκά Ιδρύματα, καθώς και από οργανισμούς του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα.

Η PM² είναι μια απλή και εύχρηστη μεθοδολογία η οποία συνδυάζει γνωστές βέλτιστες πρακτικές που προέρχονται από την εμπειρία των Ευρωπαϊκών Θεσμικών οργάνων στη διαχείριση χιλιάδων προγραμμάτων, έργων και επιχορηγήσεων (EU Grants).


Η PM2 Essentials είναι η πρώτη επιλογή πιστοποίηση για όσους ήδη εργάζονται σε έργα, ή έχουν κάποια εργασιακή εμπειρία. Είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε διαχειρίζεται ή συμμετέχει σε έργα, ανεξαρτήτου κλάδου. Με την πιστοποίηση αυτοί οι υποψήφιοι εξετάζονται σε βασικές έννοιες, και εργαλεία της μεθοδολογίας. 

Προαπαιτούμενα

Δεν υπάρχουν τυπικά προαπαιτούμενα για την εξέταση του PM² Essentials Certification.  Συστήνεται όμως η παρακολούθηση ενός προπαρασκευαστικού σεμιναρίου για την ταχύτερη και καλύτερη εξοικείωση με την μεθοδολογία και τις εξετάσεις.

Μορφή εξετάσεων

  • Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής
  • 70 ερωτήσεις ανά εξέταση
  • Διάρκεια 60 λεπτών
  • Τουλάχιστον 50 ερωτήσεις πρέπει να απαντηθούν σωστά για να περάσετε τις εξετάσεις
  • Ένας βαθμός απονέμεται για κάθε σωστή απάντηση
  • Δεν υπάρχει αρνητική σήμανση για λανθασμένες απαντήσεις

Πότε μπορώ να κάνω τις εξετάσεις;

Μπορείτε να δώσετε τις εξετάσεις διαδικτυακά από οπουδήποτε επιθυμείτε, μέσω online-proctoring σε χρόνο τον οποίο θα ορίσετε εσείς.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Μπορείτε να υποβάλετε online αίτηση στο www.pm2alliance.eu


H PM2 Alliance, μη κερδοσκοπικός φορέας, ιδρύθηκε από επαγγελματίες πιστοποιημένους PM2, και συγκεντρώνει μέλη από ιδρύματα, επιχειρήσεις και Πανεπιστήμια για να εμπνεύσουν τον διάλογο, να μοιραστούν πηγές και να απαντήσουν στις προκλήσεις του κλάδου, προωθώντας παράλληλα την ευρύτερη υιοθέτηση της PM² Methodology .


Πότε μπορώ να κάνω τις εξετάσεις;

Μπορείτε να δώσετε τις εξετάσεις διαδικτυακά από οπουδήποτε επιθυμείτε, μέσω online-proctoring σε χρόνο τον οποίο θα ορίσετε εσείς.

Πώς υποβάλω αίτηση;

Μπορείτε να υποβάλετε online αίτηση στο www.pm2alliance.eu


Δε βρήκατε αυτο που ψάχνετε;
Πίσω στην αρχή