Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Βασίλης Σταθόπουλος
Director of Strategy & Content, Ad World Conference | SaaS Specialist

Ο Βασίλης έχει θέσει εξ’αρχής στόχο της καριέρας του το να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους Digital Marketers σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και παράλληλα με τις σπουδές του στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του ThinkBiz, του πρώτου συλλόγου νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με projects όπως το CruiseInn, Datathon και το Day in a startup, ενώ ανήκει στους διοργανωτές του Athens Startup Weekend University.

Έχοντας πάντα το μικρόβιο της καινοτομίας στο αίμα του, το 2016 τον κέρδισε το Growth Marketing, όταν ξεκίνησε ως Growth Marketer στη GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα. O Βασίλης πολύ γρήγορα κατέκτησε τη θέση του Head of Growth, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη international εταιριών και startups όπως η Nestle, η Nokia, η Oriflame, η GE Healthcare, η Airtickets και πολλές ακόμη, μέσω στοχευμένου Digital Marketing και Growth modeling.

Κατόπιν εργάσθηκε ως VP of Growth στην ProveSource, μια SaaS πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες της πολλές λύσεις για Social proof conversions, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Director of Strategy & Content στο Ad Word Conference, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για την Online διαφήμιση.


Εισηγητής στα

Πίσω στην αρχή