Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Δελτία επίδοσης (Score Reports) TOEFL©

Τα επίσημα εκτυπωμένα δελτία επίδοσης του TOEFL iΒΤ©​ αποστέλλονται ταχυδρομικώς στα Πανεπιστήμια ή Κολλέγια που έχουν επιλέξει  οι υποψήφιοι, περίπου 13 ημέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της, εκτός έχει ζητηθεί ακύρωση της έκδοσης αποτελεσμάτων κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης. Η ταχυδρομική παράδοση εντός των Ηνωμένων Πολιτειών απαιτεί 7-10 ημέρες μετά από εκείνη την ημερομηνία και περισσότερο χρόνο για παραλήπτες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα ατομικά δελτία επίδοσης (score reports) του TOEFL©​ PrimaryTM για κάθε υποψήφιο αποστέλλονται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών την επομένη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα ατομικά δελτία επίδοσης (score reports) των μεμονωμένων υποψηφίων αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Τα ατομικά δελτία επίδοσης του TOEFL Junior©​ για κάθε υποψήφιο αποστέλλονται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών την ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα δελτία επίδοσης μεμονωμένων υποψηφίων αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναγράφεται στο δελτίο εγγραφής τους.

Όλοι οι υποψήφιοι του TOEFL Junior©​, ανεξαρτήτως βαθμολογίας που έχουν λάβει, λαμβάνουν λεπτομερές δελτίο επίδοσης. Τα δελτία επίδοσης επίσης περιλαμβάνουν περιγραφή των γλωσσικών τους με αντιστοίχησή τους στα επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Πίσω στην αρχή