Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Δημήτρης Τολιάς, Ph.D.
Διευθυντής του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας & Γλωσσικών Σπουδών

Ο Δρ. Δημήτρης Τολιάς είναι Διευθυντής του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας & Γλωσσικών Σπουδών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (ΜΑ) στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Διδακτική από το Πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία, και διδακτορικού από το Hellenic American University, στις ΗΠΑ.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έχει σχεδιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη και εφαρμογή χώρων ψηφιακής και εικονικής μάθησης σε συνεργασία με πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Ευρώπη. Έχει σχεδιάσει και συντονίσει Ευρωπαϊκά προγράμματα αξιολόγησης και πιστοποίησης εκπαιδευτικών έργων με χρήση ψηφιακών εργαλείων.

Έχει κάνει παρουσιάσεις, σεμινάρια και ομιλίες του αφορούν στην διαπολιτισμική επικοινωνία, στην σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην αξιοποίηση εικονικών χώρων για την εξ αποστάσεως εξέταση. 

Πίσω στην αρχή