Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Ζέφη Μουμουλίδου
Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Ζέφη είναι πτυχιούχος B.A. in Arts (ειδίκευση στα αγγλικά) από το κολέγιο Deree της Αθήνας. Αποφοίτησε ως "πρώτη τη τάξη αριστεύσασα" διαβάζοντας τον όρκο από το τμήμα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του Hellenic American University από όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Η Ζέφη έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αποτελεσματική διδασκαλία και την προαγωγή της μάθησης.

Έχει διδάξει την αγγλική ως ξένη γλώσσα σε ενήλικες, μικρούς μαθητές και εφήβους και έχει δουλέψει ως συντονίστρια τάξεων. Έχει επίσης εργαστεί ως συντονίστρια εξετάσεων, εξετάστρια προφορικών και βαθμολογήτρια γραπτών εξετάσεων και έχει συμβάλει στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού καθώς και στη συγγραφή του Jackpot A: PracticeTests, Burlington (1995).

Αυτό το διάστημα εργάζεται στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στη διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας.

Πίσω στην αρχή