Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Business English

ΠΑΚΕΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Εκπαιδευτικές λύσεις για κάθε ανάγκη επαγγελματικής επικοινωνίας

Τα προγράμματα Business English είναι κατάλληλα για σας, αν επικοινωνείτε με ξένους πελάτες και συνεργάτες, αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους εκτός Ελλάδος, ή αν η συνεργασία με το εξωτερικό είναι αναπόσπαστο μέρος της εργασιακής σας καθημερινότητας. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα από τα ομαδικά μας προγράμματα, να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο μάθημα, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για τα στελέχη της εταιρείας σας. 


Τι περιλαμβάνει

Κύρια χαρακτηριστικά

Καλύπτονται όλες οι δεξιότητες

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας και βελτιώστε την προφορική ή γραπτή σας επικοινωνία, την ακουστική κατανόηση ή όλα τα παραπάνω. 

Συνεχής υποστήριξη

Με την εγγραφή σας έχετε υποστήριξη από τους εισηγητές μας 24/7.

Χωρίς βιβλία

Δημιουργούνται και επικαιροποιούνται ξεχωριστές σημειώσεις για κάθε πρόγραμμα. ξεχωριστό πακέτο σημειώσεων για κάθε πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο αυτό το υλικό μας αντανακλά πάντα την σύγχρονη επιχειρηματική γλώσσα. 

Χωρίς δουλειά στο σπίτι

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται την ώρα του μαθήματος. Η πραγματική πρακτική άσκηση γίνεται στο εργασιακό περιβάλλον, όπου προσπαθείτε να εφαρμόσετε όσα έχετε διδαχθεί σε αληθινές συνθήκες επικοινωνίας.  

Business English για την εταιρεία σας

Έχουμε σχεδιάσει και προσφέρει περισσότερες από 3000 ώρες εξειδικευμένων προγραμμάτων Business English κατόπιν αιτήματος επιχειρήσεων, στις εγκαταστάσεις τους και online. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και να ετοιμάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τα στελέχη σας. 

ΕισηγητέςΠίσω στην αρχή