Σεμινάρια Business Analysis

Στα σεμινάριά μας για Business Analysis έμπειροι και πιστοποιημένοι CBAP αναλυτές παρουσιάζουν τις βασικές αρχές και τεχνικές του Business Analysis στη πράξη.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι ο μοναδικός Ελληνικός εκπαιδευτικός οργανισμός που προσφέρει σεμινάρια σε Business Analysis τα οποία είναι πιστοποιημένα από το IIBA, ως IIBA Endorsed Education Provider Courses.

Τί είναι Business Analysis;

Η επιχειρηματική ανάλυση αποτελεί ρόλο-κλειδί για την καινοτομία και την βιώσιμη ανάπτυξη.  Με τη βοήθεια συστηματικής και τεκμηριωμένης ανάλυσης αναγκών και προτεινόμενων λύσεων, μειώνουμε το ρίσκο άστοχων αποφάσεων και κόστους, και αυξάνουμε τα ποσοστά επιτυχίας, κερδοφορίας, βελτίωσης και ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό International Institute of Business Analysis, η "επιχειρηματική ανάλυση αφορά πρακτικές οι οποίες βοηθούν κάθε είδους αλλαγή στον οργανισμό αποτυπώνοντας τις ανάγκες και προτείνοντας λύσεις οι οποίες δίνουν αξία σε όλο τον οργανισμό, τους συμμετόχους (stakeholders) και το περιβάλλον του."  Πρόκειται για το σύνολο των ενεργειών και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον για να γίνουν κατανοητά, η δομή, οι πολιτικές, οι παραγωγικές λειτουργίες, οι διεργασίες και τα έργα ενός οργανισμού, έτσι ώστε να προταθούν λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την απόδοση και θα συνεισφέρουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.  Οι ενέργειες και οι τεχνικές αυτές αποτυπώνονται στο εγχειρίδιο του IIBA, A Guide to the Business Analysis Body of Knowledge® (BABOK®Guide).

Το Business Analysis εξελίσσεται σε ειδικότητα αιχμής καθώς ο όγκος των δεδομένων, η δυναμική και η πολυπλοκότητα της αγοράς οδηγεί τα στελέχη σε συνεχή και ταχύτατο αγώνα δρόμου αποφάσεων, ανάπτυξης νέων προϊόντων, και αλλαγών.   

IIBA® Certifications

Level 1   ECBATM - Entry Certificate in Business Analysis                 for entry level BAs (with no or up to 2 years of experience
Level 2 CCBA® - Certification of Capability in Business Analysis® for BAs with 2 to 3 years of experience
Level 3 CBAP® - Certified Business Analysis Professional® for BAs with 5+ years of experience who may also lead other BAs

Σεμινάρια προτετοιμασίας για τις πιστοποιήσεις του IIBA

IIBA's Certifications Prep Course, 35 ώρες, 35 PDs

Το σεμινάριο προσφέρεται μόνο ως ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση σε επιχειρήσεις.

Ως Endorsed Education Provider του IIBA προσφέρουμε στην Ελλάδα τα μόνα σεμινάρια προετοιμασίας για τις πιστοποιήσεις, ECBA, CCBA, και CBAP, τα οποία διδάσκουν επαγγελματίες Business Analysts πιστοποιημένοι κατά CBAP.

Τα σεμινάρια προσφέρονται στην Ελληνική.  Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμη:

Οι πιστοποιήσεις Business Analysis με τη μεγαλύτερη αναγνώριση

Τί σχέση έχει η επιχειρηματική ανάλυση με την διαχείριση έργων
Η σχέση των δύο ρόλων του project manager & business analyst, διαφορές και σημεία συνεργασίας, γιατί η επιχειρηματική ανάλυση έχει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ενός έργου. Δείτε τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές business analysis σε σύγκριση με τις αντίστοιχες της διαχείρισης έργου. Και δείτε μερικά στοιχεία για ευκαιρίες καριέρας και πιστοποιήσεις.

 


IIBA®, the IIBA® logo, BABOK® Guide and Business Analysis Body of Knowledge® are registered trademarks owned by International Institute of Business Analysis. CBAP® and CCBA® are registered certification marks owned by International Institute of Business Analysis. Certified Business Analysis Professional™, Certification of Competency in Business Analysis™, Endorsed Education Provider™, EEP™ and the EEP logo are trademarks owned by International Institute of Business Analysis.

Τελευταία Ενημέρωση: 2019/11/05 - 16:30:36

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

Hellenic American Union e-learning platform

Hellenic American Union Thessaloniki


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα