Σεμινάρια Digital Marketing

Certificate in Digital Marketing

Επόμενος κύκλος: 8 Σεπτεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου 2021  - Κλείστε θέση με σούπερ προνομιακή τιμή

Ξεκινήστε τη καριέρα σας στο digital marketing, μάθετε στρατηγικές και εργαλεία προώθησης και διαφήμισης στο διαδίκτυο και πιστοποιήστε τις γνώσεις  σας με το πληρέστερο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της αγοράς.

140+ ώρες εκπαίδευσης και προετοιμασία για την επαγγελματική πιστοποίηση OMCA.

Ξεκίνα τώρα online: Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, αυτό είναι το πρόγραμμα που θα σου δώσει γερές βάσεις στο digital marketing.  Αν και τα μαθήματα τώρα γίνονται online, δεν χάνουν σε τίποτα σε γνώση και σε πρακτική καθώς έχουμε φέρει την τάξη ζωντανά σε virtual περιβάλλον εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι ασκήσεις και οι ομαδικές εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Εξασφαλίζουμε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και στη ψηφιακή τάξη!

Αξιολόγηση & πρακτική: Oμαδική εργασία σε ένα digital project της επιλογής των εκπαιδευόμενων σε συνεργασία με την ομάδα των εισηγητών. Το project  αναφέρεται στο Certificate in Digital Marketing που λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι, ενώ αποτελεί ένα δυνατό ατού για το βιογραφικό τους.

Δείτε περισσότερα στο https://digital.hau.gr

Αν θέλεις να συμπληρώσεις την εκπαίδευσή σου και το βιογραφικό σου με μια επαγγελματική πιστοποίηση, το Certificate in Digital Marketing σε προετοιμάζει για την διεθνή πιστοποίηση OMCATM του φορέα πιστοποιήσεις OMCP (Online Marketing Certified Professionals). Eπίσης, βασική προϋπόθεση για να πάρεις την πιστοποίηση OMCA είναι και η παρακολούθηση ενός προπαρασκευαστικού Online σεμιναρίου OMCA Foundations.

Δεν είσαι σίγουρος/η αν είναι για σένα:

Ζήτησέ μας στο training@hau.gr να σου στείλουμε το πλήρες syllabus του προγράμματος.

Ή, επικοινώνησε μαζί μας στο 210-3680907.

Δείτε ακόμη:

Growth Hacking Academy

Νέος κύκλος ξεκινά τον Οκτώβριο 2021 - 54 ώρες - Online

Για έμπειρους digital marketers και startuppers που θέλουν να βελτιώσουν τα digital marketing skills τους.

Google Ads & Google Analytics Workshop

Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθουν σύντομα  - 40 ώρες

Tο μοναδικό 40ωρο πρόγραμμα της αγοράς που θα σου μάθει ό,τι χρειάζεσαι για τις πλατφόρμες της Google, για να στήνεις καμπάνιες, να παρακολουθείς την απόδοσή τους αλλά και την απόδοση όλων των digital properties που έχεις μέσω του Google Analytics.

Content Marketing Academy

Νέο τμήμα ξεκινά τον Νοέμβριο 2021 - 39 ώρες 

Γίνε content marketing machine! Μάθε advanced content frameworks, τρόπους distribution του content, hyper-personalization και πολλά άλλα, έτσι όπως τα εφαρμόζουν με εξαιρετική επιτυχία εταιρείες όπως η Nike, Hubspot, Coca-Cola.  Μάθε περισσότερα

SEO Academy

Νέο τμήμα ξεκινά τον Οκτώβριο 2021 - 33 ώρες

SEO (Search Engine Optimization) είναι ουσιαστικά η εφαρμογή τεχνικών και στρατηγικών ενεργειών που γίνονται σε μια ιστοσελίδα με απώτερο σκοπό την προώθηση αυτής στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως είναι η Google. Πάρε πρακτικές γνώσεις πάνω στο SEO και ξεκίνα τώρα την εξειδίκευσή σου σε ένα από τα πλέον ισχυρά κανάλια digital marketing.

Τελευταία Ενημέρωση: 2021/04/25 - 21:10:08

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

 

Hellenic American Union Thessaloniki


 

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα