Σεμινάρια Digital Marketing

Certificate in Digital Marketing

Ξεκινήστε τη καριέρα σας στο digital marketing, μάθετε στρατηγικές και εργαλεία προώθησης και διαφήμισης στο διαδίκτυο και πιστοποιήστε τις γνώσεις  σας με το πληρέστερο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της αγοράς.

160+ ώρες εκπαίδευσης με επαγγελματική πιστοποίηση OMCA.

Επόμενος κύκλος: 27 Απριλίου - 13 Ιουλίου 2020 - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, αυτό είναι το πρόγραμμα που θα σου δώσει γερές βάσεις στο digital marketing.

Δείτε περισσότερα στο https://digital.hau.gr

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το OMCA Foundation Course με επιπλέον 25+ ώρες εκπαίδευσης, το οποίο αποτελεί βασικό μέρος της προετοιμασίας για τις διεθνείς πιστοποιήσεις OMCATM και OMCP®του φορέα πιστοποιήσεις OMCP (Online Marketing Certified Professionals). 

Αξιολόγηση & πρακτική: Oμαδική εργασία σε ένα digital project της επιλογής των εκπαιδευόμενων σε συνεργασία με την ομάδα των εισηγητών. Το project  αναφέρεται στο Certificate in Digital Marketing που λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι, ενώ αποτελεί ένα δυνατό ατού για το βιογραφικό τους.

Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από τρεις φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης:

  1. Της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, με την ολοκλήρωση πρακτικής εργασίας και Assessment Test στο τέλος του προγράμματος
  2. Online Marketing Certified Professionals - OMCP®, διεθνούς φορέα ανάπτυξης προτύπων και πιστοποίησης επαγγελματιών του on line marketing, ο οποίος προσφέρει τις πιστοποιήσεις OMCAΤΜ και OMCP®
  3. Market Motive®, διεθνούς εκπαιδευτικού φορέα στο online marketing και πιστοποιημένου εκπαιδευτικού συνεργάτη του φορέα πιστοποιήσεις Online Marketing Certified Professionals

Δεν είσαι σίγουρος/η αν είναι για σένα:

Ζήτησέ μας στο training@hau.gr να σου στείλουμε μια εισαγωγική παρουσίαση για το Digital Marketing για δεις πως θα ξεκινήσεις, ποια βασικά πρέπει να γνωρίζεις, κι αν είσαι επιχειρηματίας τί να ζητάς από τους συνεργάτες σου.

Ή, επικοινώνησε μαζί μας στο 210-3680907.

Δείτε ακόμη:

Growth Hacking Academy

26 Μαϊου - 7 Ιουλίου 2020 - 51 ώρες

Για έμπειρους digital marketers και startuppers που θέλουν να βελτιώσουν τα digital marketing skills τους.

SEO Academy

31 Μαρτίου - 21 Μαϊου - 36 ώρες

SEO (Search Engine Optimization) είναι ουσιαστικά η εφαρμογή τεχνικών και στρατηγικών ενεργειών που γίνονται σε μια ιστοσελίδα με απώτερο σκοπό την προώθηση αυτής στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως είναι η Google. Πάρε πρακτικές γνώσεις πάνω στο SEO και ξεκίνα τώρα την εξειδίκευσή σου σε ένα από τα πλέον ισχυρά κανάλια digital marketing.

Digital Design Workshop

4 Μαϊου - 3 Ιουνίου - 30 ώρες

Ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γραφίστες, φωτογράφους και creative professionals που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που έχουν ήδη σε παραδοσιακές μορφές γραφιστικής με αυτές του ψηφιακού χώρου.

Google Ads & Google Analytics Workshop

12 -26 Ιουνίου - 40 ώρες

Tο μοναδικό 40ωρο πρόγραμμα της αγοράς που θα σου μάθει ό,τι χρειάζεσαι για τις πλατφόρμες της Google, για να στήνεις καμπάνιες, να παρακολουθείς την απόδοσή τους αλλά και την απόδοση όλων των digital properties που έχεις μέσω του Google Analytics.

Content Marketing Academy

39 ώρες

Γίνε content marketing machine! Μάθε advanced content frameworks, τρόπους distribution του content, hyper-personalization και πολλά άλλα, έτσι όπως τα εφαρμόζουν με εξαιρετική επιτυχία εταιρείες όπως η Nike, Hubspot, Coca-Cola.  Μάθε περισσότερα

Influencers Marketing

12 ώρες

Μάθε πώς λειτουργεί σήμερα η πιο hot τάση στο digital marketing.  Μάθε πώς θα βρείς τους κατάλληλους, πως θα οργανώσεις την προβολή σου μέσα από αυτούς και πώς θα αποτιμήσεις την αξία αυτών που σου προσφέρουν αλλά και της επένδυσής σου.

Τελευταία Ενημέρωση: 2020/03/12 - 14:27:42

Αξίζει να δείτε 

Center of Excellence in Project Management

Hellenic American Union e-learning platform

Hellenic American Union Thessaloniki


Διεθνείς Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008
Διεύθυνση Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης

Πού θα μας βρείτε

Προγράμματα Ανάπτυξης Στελεχών & ΙΤ
Μασσαλίας 22, (7ος & 6ος όρ.)
10680 Αθήνα

Τηλέφωνα:
Προγράμματα Business: 2103680006, 2103680907, 2103680056, 2103680927
Προγράμματα IT:
2103680966, 2103680912
Fax: 2103633174
Email: training@hau.gr,
it@hau.gr

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα