Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Γεια σας! Hello!

Καλώς ήρθατε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, έναν τόπο εξερεύνησης, καινοτομίας και αριστείας, που τιμά τη δημιουργικότητα και τη συμπερίληψη και ανοίγει καθημερινά νέους ορίζοντες για τους ανθρώπους και τις κοινότητές τους.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ιδρύθηκε το 1957 ως κοινωφελές εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα με διεθνή προσανατολισμό και εστίαση στην κοινωνική προσφορά. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους φορείς από όλο τον κόσμο ώστε να παρέχουμε αποδεδειγμένα μοναδικές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανεξάρτητα από το προσωπικό υπόβαθρο κάθε ενδιαφερόμενου.

Εκπαίδευση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει μεγάλη γκάμα σεμιναρίων που καλύπτουν καίριες επαγγελματικές δεξιότητες και εφόδια ζωής, που θα σας βοηθήσουν να πραγματώσετε το δημιουργικό και επαγγελματικό δυναμικό σας, να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Μάθηση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων διά βίου μάθησης με συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και πολλές γενιές. Ανακαλύψτε τα προγράμματα εκμάθησης της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας και τα προπαρασκευαστικά τμήματα για τις αντίστοιχες εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Εξετάσεις

Από το 1957, η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει προσφέρει διαφανείς, δίκαιες και ασφαλείς εξετάσεις γλωσσομάθειας σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψηφίους σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Βραβεία & Διακρίσεις:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση (EAE) είναι ένας από 250 και πλέον οργανισμούς παγκοσμίως –και ο μοναδικός στην Ελλάδα– των οποίων τα προγράμματα ξένων γλωσσών και κατάρτισης εκπαιδευτικών είναι διαπιστευμένα από το CEA (Commission on English Language Program Accreditation). Αυτό κατατάσσει τα προγράμματα της EAE στο επίπεδο αντίστοιχων προγραμμάτων των έγκριτων πανεπιστημίων Boston University, Georgetown University, University of Pennsylvania κ.ά., τα οποία έχουν διαπιστευθεί από τον ίδιο φορέα.

Ανακοινώσεις

Πίσω στην αρχή