Οι νικητές του διαγωνισμού έκθεσης Essay Contest 2013-2014

30/06/2014

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση η τελική φάση του διαγωνισμού Essay Contest 2013-2014 “Cycling in the city: Switching to sustainable means of transport”. Στην τελική φάση συμμετείχαν μαθητές από την Αθήνα, το Ηράκλειο, την Κόρινθο, τη Λάρισα, και τη Ναύπακτο.

Πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 αναδείχτηκε η Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αικατερίνη Κυττέα - Παπαδοκωστάκη. Το πρώτο βραβείο είναι ένα σπαστό ποδήλατο.

Δεύτερη νικήτρια αναδείχτηκε η Αγγελική Δημητριάδη από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Καραγιάννη-Χατζή. Το δεύτερο βραβείο είναι ένα ποδήλατο πόλης.

Τρίτη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρίνα Μηλιώνη από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Eurosuccess A.E.. Το τρίτο βραβείο είναι ένα ποδήλατο πόλης.

Οι υπόλοιποι νικητές είναι (σε αλφαβητική σειρά):

  • Σπυριδούλα Βερούτη (FLS Βασιλική Καραγιάννη-Χατζή)
  • Ευγενία Λεβέντη (FLS Νικολοπούλειο)
  • Νικολέτα Μοδέ (FLS Μαρία Σπανουδάκη)
  • Χένρι Μπεντάι (FLS Σάββας Μαρίνος)
  • Δάφνη Πετράτου (FLS Νίκη Νανούση-Παπουτσάκη)

Στους παραπάνω νικητές θα δοθούν βιβλία και λεξικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών τους ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τους νικητές του διαγωνισμού αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων τους στον γραπτό λόγο και την απόδοσή τους. Επίσης η  Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τους καθηγητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τις συνεχείς τους προσπάθειες να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2014/07/11 - 11:00:13

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα