Τελικό πρόγραμμα εξετάσεων ECCE/ECPE

14/05/2020

Πρόσφατα, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα εξ αποστάσεως στους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις, προκειμένου να λάβει τις προτιμήσεις τους για τις εξεταστικές περιόδους των εξετάσεων ECCE και ECPE Ιουνίου, Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2020.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανάλυσε τις δεκάδες χιλιάδες απαντήσεων στην έρευνα και τις έλαβε υπόψη, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς σε ισχύ λόγω του ιού COVID-19.

Κατόπιν, η Ελληνοαμερικανική Ένωση κατέληξε σε τελικό πρόγραμμα εξετάσεων ECCE και ECPE.   

Σημειώνονται τα ακόλουθα:

  • Έως τις 31 Μαΐου 2020, θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των αιτήσεων όλων των υποψήφιων ECCE και ECPE και οι τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων θα είναι διαθέσιμες μέσω του ORFEAS.
  • Έως τα μέσα Ιουνίου 2020, θα έχουν ολοκληρωθεί τα προγράμματα γραπτών και προφορικών εξετάσεων όλων των υποψήφιων ECCE και ECPE Ιουνίου 2020 και θα είναι διαθέσιμα μέσω του ORFEAS.
  • Οι γραπτές εξετάσεις ECCE Ιουνίου και Ιουλίου 2020 θα διεξαχθούν μόνο σε δύο βάρδιες, μία το πρωί και μία νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να είναι δυνατή η επαρκής απολύμανση των εξεταστικών αιθουσών πριν την έναρξη κάθε βάρδιας.     
  • Οι γραπτές εξετάσεις ECCE και ECPE Ιουνίου 2020 θα διεξαχθούν και καθημερινές πλέον από Σάββατα και Κυριακές, προκειμένου να υπάρχει ευελιξία στην ικανοποίηση αιτημάτων από εμπλεκόμενους στις εξετάσεις για τον συγκεκριμένο μήνα. Εξαιτίας των περιορισμών σε ισχύ λόγω του ιού COVID-19, δεν θα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα για Σάββατα και Κυριακές τον Ιούνιο 2020.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση πάντα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα αιτήματα των εμπλεκόμενων στις εξετάσεις.

Ζητάμε συγνώμη σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα για τις ερχόμενες εξεταστικές περιόδους των εξετάσεων ECCE και ECPE. Κατά την παρούσα κρίσιμη περίοδο, έχει ύψιστη σημασία να προφυλαχτεί η υγεία όλων εξαιτίας του ιού COVID-19.

Κατά την παρούσα κρίσιμη περίοδο, έχει ύψιστη σημασία να μείνουμε ασφαλείς!

Πληροφορίες

Γλώσσα: EL
Τελευταία Ενημέρωση: 2020/06/10 - 13:33:15

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα