Νέα υπηρεσία κράτησης θέσεων για τις εξετάσεις BCCE, ECCE, ALCE και ECPE

19/02/2010

Στην προσπάθειά της για βελτιωμένες εξεταστικές υπηρεσίες προς τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία, αποκλειστικά για όσα ΚΞΓ επωφελούνται του online συστήματος εγγραφών ORFEAS. Τώρα, μόνο μέσω του ORFEAS, τα ΚΞΓ μπορούν να επιλέγουν το κτίριο και την ώρα εξέτασης των υποψηφίων τους.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Αφού το ΚΞΓ εγγράψει τους μαθητές του για την εξέταση της επιλογής του και καταβάλει τα σχετικά εξέταστρα μέσω του ORFEAS, μπορεί να επιλέξει το κτίριο εξετάσεων και την ώρα εξέτασης κατά την οποία επιθυμεί να εξεταστούν οι μαθητές του. Επιπλέον, το ΚΞΓ μπορεί να επιλέξει ακόμη και αίθουσα στο συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι μία από τις πολλές υπηρεσίες που μόνον η Ελληνοαμερικανική Ένωση μπορεί να προσφέρει στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Μέσω του ORFEAS, τα ΚΞΓ έχουν πλήρη έλεγχο όλης της εξεταστικής διαδικασίας των μαθητών τους: αξιόπιστες εγγραφές, ασφαλή καταβολή εξετάστρων, επιλογή εξεταστικού κέντρου και γρήγορη πρόσβαση σε αποτελέσματα.  

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2011/09/16 - 13:02:09

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα