Σεμινάρια από το CaMLA στην Έκθεση International Publishers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

25/08/2016

Σε συνεργασία με το Cambridge Michigan Language Assessments (CaMLA), η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα προσφέρει δύο σεμινάρια στην επικείμενη Έκθεση International Publishers στη Θεσσαλονίκη (27-28 Αυγούστου) και στην Αθήνα (3-4 Σεπτεμβρίου). Τα σεμινάρια, τα οποία θα δώσουν σαφή εικόνα σχετικά με το πώς σχεδιάζονται οι εξετάσεις ECCE και ECPE, θα παρουσιάσει η  Assessment Director του CaMLA, κα. Natalie Nordby Chen.

Σεμινάριο 1: “Getting Closer to the CaMLA ECCE and ECPE Tests: Content Overview”
Πόλη Ημερομηνία Ώρα Τόπος
Θεσσαλονίκη 27/8/2016 14:30 – 15:20 Ξενοδοχείο Τhe MET, Αίθουσα Sirocco
Αθήνα 3/9/2016 11:30 – 12:20 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Ιλισσός

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στο περιεχόμενο δύο εκ των δημοφιλέστερων εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα εστιάζοντας κυρίως στο πώς ελέγχονται τα εξεταστικά ερωτήματα και για ποιους λόγους.

Σεμινάριο 2: “The Test Design Process: The Lifecycle of a CaMLA Test Item”
Πόλη Ημερομηνία Ώρα Τόπος
Θεσσαλονίκη 28/8/2016 13:00 – 13:50 Ξενοδοχείο Τhe MET, Αίθουσα Ostria
Αθήνα 4/9/2016 14:30 – 15:20 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Μυκήνες

Η διαδικασία ανάπτυξης ξενόγλωσσων τεστ είναι πολύπλοκη και συμπεριλαμβάνει συστηματική έρευνα, αξιολόγηση και επεξεργασία από ειδικούς σε θέματα testing αλλά και εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με αυτή την απαιτητική, πολλαπλών βημάτων διαδικασία, ξεκινώντας από το πρώτο στάδιο επιλογής του εξεταστικού ερωτήματος έως και τη λειτουργικότητά του στην πράξη.

Πληροφορίες για την εισηγήτρια

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από την κα. Natalie Nordby Chen, Director of Assessment του CaMLA. Η κα. Nordby Chen ηγείται πολλών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με ανάπτυξη υλικού για προγράμματα testing του CaMLA και διοικεί ομάδα ειδικών στο χώρο του assessment θητεύοντας και η ίδια στη διοικητική ομάδα του CaMLA. Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της επικεντρώνονται στις ειδικές συνθήκες εξεταζομένων με ειδικές ικανότητες.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN
Τελευταία Ενημέρωση: 2016/09/05 - 11:28:23

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα