;
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Γεια σας! Hello!

Καλώς ήρθατε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, έναν τόπο εξερεύνησης, καινοτομίας και αριστείας, που τιμά τη δημιουργικότητα και τη συμπερίληψη και ανοίγει καθημερινά νέους ορίζοντες για τους ανθρώπους και τις κοινότητές τους.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ιδρύθηκε το 1957 ως κοινωφελές εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα με διεθνή προσανατολισμό και εστίαση στην κοινωνική προσφορά. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους φορείς από όλο τον κόσμο ώστε να παρέχουμε αποδεδειγμένα μοναδικές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανεξάρτητα από το προσωπικό υπόβαθρο κάθε ενδιαφερόμενου.

Εκπαίδευση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει μεγάλη γκάμα σεμιναρίων που καλύπτουν καίριες επαγγελματικές δεξιότητες και εφόδια ζωής, που θα σας βοηθήσουν να πραγματώσετε το δημιουργικό και επαγγελματικό δυναμικό σας, να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Μάθηση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων διά βίου μάθησης με συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και πολλές γενιές. Ανακαλύψτε τα προγράμματα εκμάθησης της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας και τα προπαρασκευαστικά τμήματα για τις αντίστοιχες εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Εξετάσεις

Από το 1957, η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει προσφέρει διαφανείς, δίκαιες και ασφαλείς εξετάσεις γλωσσομάθειας σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψηφίους σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Βραβεία & Διακρίσεις:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι ένας από τους περισσότερους από 250 παγκόσμιους οργανισμούς και ο μόνος στην Ελλάδα - των οποίων τα προγράμματα κατάρτισης ξένων γλωσσών και εκπαιδευτικών είναι διαπιστευμένα από το CEA. Κερδίζοντας διαπίστευση για τα προγράμματά της, η Ελληνοαμερικανική Ένωση εντάσσεται στις τάξεις του ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, το Πανεπιστήμιο Georgetown και το Πανεπιστήμιο Πενσυλβανία, των οποίων τα προγράμματα αγγλικής γλώσσας έχουν επίσης πιστοποιηθεί.

Ανακοινώσεις

Πίσω στην αρχή