Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.

Ανάπτυξη Στελεχών & ΙΤ

Μαθήματα

 • Διοργάνωση Εταιρικών Events στην Ψηφιακή Εποχή
  Ποια είναι τα συστατικά ενός πετυχημένου event; Με ποιους τρόπους μπορούμε να περιορίσουμε τα κόστη; Ποια είναι τα ψηφιακά εργαλεία για να διοργανώσουμε ένα event σε online περιβάλλον; Ποια είναι τα οφέλη ενός digital event σήμερα; Το πρακτικό online πρόγραμμα θα απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και θα σας μυήσει σε όλα τα στάδια της άρτιας διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων στην ψηφιακή εποχή.
 • Σεμινάριο ηγεσίας
  Σεμινάριο ηγεσίας, αξιολόγησης ηγετικής συμπεριφοράς, επικοινωνίας και συνεργασίας με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και τη επίτευξη των στόχων καριέρας.
 • Action Learning: εργαλείο επίλυσης προβλημάτων
  Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις συναντήσεις σας μαθαίνοντας να ακούτε όλα τα μέλη της συνάντησης, να ρωτάτε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να λαμβάνετε τις απαντήσεις που θα οδηγήσουν σε ενέργειες και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • The Leadership Advantage Workshop
  2ήμερο εργαστήριο ηγεσίας το οποίο με χρήση του MBTI tool βοηθά στελέχη σε θέσεις ευθύνης να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται στο εργασιακό τους περιβάλλον, ώστε να βελτιώσουν τα δυνατά τους σημεία.

Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

 • Μαϊ 12, 2014
  Ο Γενικός Διακόπτης
  Εξώφυλλο βιβλίου  Παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου του αμερικανού συγγραφέα και καθηγητή του Columbia University Tim Wu, σε συνεργασία με το Hellenic American College και τις Εκδόσεις Γιαλός…

COEPM

Μαθήματα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα