Αναζήτηση με βάση ετικέτα / ομάδα χρηστών

Βρίσκεστε σ΄αυτή τη σελίδα έχοντας κάνει κλικ σε κάποια ετικέτα ή ομάδα χρηστών. Εδώ θα βρείτε όλα τα πρόσωπα, τα βιβλία, τα μαθήματα, τις εκδηλώσεις και τις ειδήσεις που έχουν χαρακτηριστεί με την ετικέτα που επιλέξατε. Μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ιστότοπο της πύλης μας ( π.χ. μόνο στις σελίδες της Εκπαίδευσης) ή σε συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Η αναζήτηση με βάση ετικέτα γίνεται μόνο σε βιβλία, μαθήματα, εκδηλώσεις και ειδήσεις και δεν επεκτείνεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναζήτηση στον ιστότοπο ολόκληρο χρησιμοποιήστε την περιοχή Αναζήτησης που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Αν ψάχνετε Μαθήματα, Εκδηλώσεις και Βιβλία, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες σελίδες για (πιο αποτελεσματική) ειδική αναζήτηση:

Κριτήρια Αναζήτησης

RSS

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Εκδηλώσεις

 • Μαϊ 31, 2012
  Οι μικροί μαθητές μας γιορτάζουν το τέλος της σχολικής χρονιάς
  Την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, το Τμήμα Αγγλικών για Παιδιά και Εφήβους διοργάνωσε για τους μικρούς του μαθητές γιορτή, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς 2011-2012.
 • Δεκ 21, 2009 - Δεκ 22, 2009
  Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2009-2010
  Καλή Χρονιά!  Οι μαθητές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και οι γονείς τους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
 • Ιουν 19, 2006 - Ιουλ 7, 2006
  Summer Kids
  kids1_web-2jpg  Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέτος το καλοκαίρι προσφέρει ειδικά σχεδιασμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών διάρκειας 3 εβδομάδων.

Νέα

Τελευταία Ενημέρωση: 2009/03/31 - 19:19:14

Σε αυτή την ενότητα:

Newsletter

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Hellenic American Union Twitter Hellenic American Union Facebook  linkedin logo

 YouTube logo  Instagram logo

 

Εργαλεία

Βοηθήματα:
Εκτύπωστε αυτή τη σελίδα
Στείλτε αυτή την σελίδα