Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Το Cambridge Michigan Language Assessments έγινε Michigan Language Assessment!

Πρόσφατα, το CaMLA (Cambridge Michigan Language Assessments) ανακοίνωσε το νέο όνομα και λογότυπό του ως Michigan Language Assessment.

Εκτός από όνομα και λογότυπο του συγκεκριμένου εξεταστικού φορέα, αλλάζουν και τα λογότυπα των ECCE, ECPE, MET και MYLE.

Το Michigan Language Assessment διαβεβαιώνει όλους τους εμπλεκόμενους με εξετάσεις γλωσσομάθειας ότι οι συγκεκριμένες αλλαγές είναι οι μόνες σε ισχύ.

Το Michigan Language Assessment εξακολουθεί να αποτελεί συνεργασία από κοινού των Cambridge Assessment English και Πανεπιστημίου του Michigan και εξακολουθεί να προσφέρει εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής υψηλής ποιότητας.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, αποκλειστικός φορέας διεξαγωγής των εξετάσεων του Michigan Language Assessment στην Ελλάδα και επίσημο εξεταστικό κέντρο του Cambridge English, χαιρετίζει τις συγκεκριμένες αλλαγές. Σύντομα, οι σχετικές ιστοσελίδες μας και οτιδήποτε άλλο σχετικό υλικό θα τροποποιηθούν ανάλογα.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή