Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ECCE-ECPE Μαΐου 2020: Επιστολή από το Michigan Language Assessment προς τους εμπλεκόμενους με τις εξετάσεις στην Ελλάδα

Το Michigan Language Assessment και ο συνεργάτης του για την διεξαγωγή του ECCE και του ECPE, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, θέλουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις του ιού COVID-19 στην αγγλόφωνη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Αναρίθμητες οικογένειες και άτομα έχουν επηρεαστεί άμεσα από την πανδημία: Σχολεία έχουν κλείσει, γίνονται συστάσεις στους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους και όλοι ανησυχούμε για την υγεία μας και για την υγεία των αγαπημένων μας. Κανένα μέρος της κοινωνίας δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο και η ζωή όπως την γνωρίζουμε έχει αλλάξει δραστικά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στο μεταξύ, γενναίοι άνθρωποι σε όλη τη χώρα δουλεύουν σκληρά προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε υγειονοµική περίθαλψη, σε τρόφιμα και σε υπoστήριξη έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Το Michigan Language Assessment γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία των εξετάσεων ECCE και ECPE για την Ελληνική κοινωνία. Η απόκτηση της πιστοποίησης ECCE και ECPE έχει προσφέρει και εξακολουθεί να προσφέρει εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών. Δυστυχώς η πανδημία επέδρασε άμεσα στην περίοδο εγγραφών για τις επερχόμενες εξετάσεις αυτών των πιστοποιήσεων τον Μάιο του 2020. Αυτήν την ώρα, απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία των Ελλήνων πολιτών και πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης και των ειδικών υγείας σε διεθνές επίπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Michigan Language Assessment αποφάσισε να μεταθέσει τις εξετάσεις ECCE και ECPE που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 16 και 17 Μαΐου 2020. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα αλλά αναμένουμε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κατά τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, πάντα σε συνάρτηση με τις συστάσεις των τοπικών υγειονομικών αρχών.

Το προσωπικό του Michigan Language Assessment παρακολουθεί συνεχώς τις επιπτώσεις του ιού COVID-19 στην Ελλάδα και επικοινωνεί καθημερινά με την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παραμένει το πρώτο σημείο αναφοράς και επαφής σας για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με τις ερχόμενες εξεταστικές περιόδους ECCE και ECPE.

Αναμφίβολα, οι καθηγητές και οι μαθητές ανησυχούν για τους εναλλακτικούς τρόπους αποτελεσματικής προετοιμασίας για τις εξετάσεις, με δεδομένη την αδυναμία πραγματοποίησης μαθημάτων δια ζώσης. Το Michigan Language Assessment και η Ελληνοαμερικανική Ένωση συνεργάζονται προκειμένου να ετοιμάσουν ένα εύρος υποστηρικτικών δραστηριοτήτων και webinars ώστε να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις από τα σπίτια σας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή