Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Εξεταστικές περίοδοι Ιουνίου-Ιουλίου 2020: Μέτρα πρόληψης έναντι του ιού COVID-19 της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων, τα μέτρα και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων με τις εξετάσεις και του περιβάλλοντός τους, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19. Τα μέτρα θα ισχύουν για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα διεξάγει έως τις 31 Ιουλίου 2020.

Εκτός άλλων, τα μέτρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: απολύμανση όλων των κτιρίων και αιθουσών εξετάσεων καθώς και επίπλων και εξοπλισμού· υποχρεωτική χρήση μέσων ατομικής προστασίας από όλο το προσωπικό εξετάσεων· διαθεσιμότητα επιπλέον μέσων ατομικής προστασίας για προσωπικό εξετάσεων και υποψήφιους· γραπτή δήλωση από το προσωπικό εξετάσεων με προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον ιό COVID-19· θερμομέτρηση προσωπικού εξετάσεων και υποψηφίων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει κοινοποιήσει τα μέτρα πρόληψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις που διεξάγει. Τα μέτρα είναι επίσης διαθέσιμα στη σχετική ιστοσελίδα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η καλή συνεργασία όλων θα εξασφαλίσει ότι οι ερχόμενες εξεταστικές περίοδοι θα είναι ασφαλείς για όλους!

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή