Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Εξεταστικές περίοδοι Μαΐου-Ιουνίου 2022: Μέτρα πρόληψης έναντι του ιού COVID-19 της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων, τις συστάσεις και τα νέα μέτρα των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων με τις εξετάσεις και του περιβάλλοντός τους, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο νέων μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19.

Τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι νεοτέρας για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει.

Εκτός άλλων, τα μέτρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Τα μέλη του προσωπικού εξετάσεων υποχρεούνται να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός του τελευταίου εννεαμήνου ή  βεβαίωση νόσησης COVID-19 εντός του τελευταίου εξαμήνου ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (rapid test ή PCR test) έως και μία εβδομάδα πριν την εξέταση.
  • Οι υποψήφιοι και τα μέλη του προσωπικού εξετάσεων υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου/προσωπίδα καθόλη την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους αναμονής πριν και μετά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις καθώς και σε χώρους στους οποίους διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Όσοι υποψήφιοι με ειδικές ικανότητες έχουν λάβει ειδικές διευκολύνσεις δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου/προσωπίδα.
  • Απολύμανση όλων των κτιρίων και αιθουσών εξετάσεων καθώς και επίπλων και εξοπλισμού.
  • Διαθεσιμότητα επιπλέον μέσων ατομικής προστασίας για προσωπικό εξετάσεων και υποψήφιους σε όλους τους χώρους διεξαγωγής εξετάσεων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει κοινοποιήσει τα μέτρα πρόληψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις που διεξάγει. Όλα τα μέτρα είναι διαθέσιμα στη σχετική ιστοσελίδα μας.

Κατεβάστε τους κανονισμούς για τους υποψηφίους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: στα Ελληνικά· στα Αγγλικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συνεργασία όλων, θα εξασφαλίσουμε ότι οι ερχόμενες εξεταστικές περίοδοι θα εξακολουθήσουν να είναι ασφαλείς για όλους!


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή