Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Αποτελέσματα ECCE Δεκεμβρίου 2022

Ημερομηνίες ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα ECCE Δεκεμβρίου 2022 του Michigan Language Assessment θα είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας Orfeas στις 6 Φεβρουαρίου 2023. Επιπλέον:

  • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα λάβουν τα αποτελέσματα των μαθητών τους μέσω email στις 6 Φεβρουαρίου 2023.
  • Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα λάβουν τα αποτελέσματά τους μέσω email στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματά τους και δεν πραγματοποίησαν την εγγραφή μόνοι τους μέσω του Orfeas, πρέπει να κάνουν «Εγγραφή» στο σύστημα ως νέοι χρήστες.

Online πρόσβαση στην επίσημη αναφορά αποτελεσμάτων

  • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αποθηκεύσουν τις επίσημες αναφορές αποτελεσμάτων του Michigan Language Assessment για τους μαθητές τους μέσω του Orfeas. Η ανάρτησή τους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 7 Φεβρουαρίου 2023.
  • Οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αποθηκεύσουν τις επίσημες αναφορές αποτελεσμάτων τους από το Michigan Language Assessment μέσω του Orfeas. Η ανάρτησή τους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 7 Φεβρουαρίου 2023.

Σημαντική ενημέρωση:

Οποιοδήποτε αίτημα για διόρθωση ονόματος πρέπει να αποσταλεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης αποτελεσμάτων. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, οποιαδήποτε διόρθωση θα γίνεται με χρέωση.

Το αίτημα για διόρθωση ονόματος γίνεται με αποστολή απλού αντιγράφου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου ταυτοπροσωπίας, μέσω:

  • Email: certificates@hau.gr
  • Ταχυδρομείου: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Διδότου 15, 10680, Αθήνα

Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή