Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Πανεπιστήμιο του Michigan

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγράψετε ένα σπουδαίο πανεπιστήμιο: τα κορυφαία πτυχιακά του προγράμματα, τις βιβλιοθήκες του, τα εργαστήρια και τις ερευνητικές του εγκαταστάσεις και τη διεθνή επιφανή σχολή του. Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, προικισμένο με αυτούς τους πόρους, συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων δημόσιων πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αριθμός των εργασιών του Πανεπιστημίου είναι εξίσου εντυπωσιακός: 28 σχολεία και κολέγια στο State of Michigan. 571 μεγάλα κτίρια. περισσότεροι από 8,5 εκατομμύρια τόμοι βιβλιοθήκης. περισσότερα από 6.000 τακτικά μέλη της σχολής · περίπου 58.000 σπουδαστές (Φθινόπωρο 2010) περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά έσοδα για λειτουργικές δραστηριότητες (2009-2010).


Δείτε τις πιστοποιήσεις

Η παραγωγή δοκιμών σε απαιτητικά πρότυπα προϋποθέτει μεγάλη έρευνα και εμπειρογνωμοσύνη στον έλεγχο και προηγμένη τεχνολογική υποδομή. Ως μέρος ενός από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια του κόσμου, το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας (ELI), το οποίο είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις δοκιμές αγγλικής γλώσσας, είναι μοναδικά τοποθετημένο για να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση.

Ιδρύθηκε το 1941, το ELI ήταν ο πρώτος φορέας έρευνας και κατάρτισης αγγλικής γλώσσας του είδους του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, με την ίδια δέσμευση για την ακαδημαϊκή αριστεία, την ίδια αυστηρή εφαρμογή των μεθόδων της επιστημονικής έρευνας και την ίδια αφοσίωση στις αρχές της δικαιοσύνης και της προσβασιμότητας, το ELI συνεχίζει να αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κύριο κέντρο της διδασκαλίας, εκμάθησης, αξιολόγησης γλωσσών , έρευνα εφαρμοσμένης γλωσσολογίας και εκπαίδευση εκπαιδευτικών.


Το φθινόπωρο του 2010, το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, και τα δύο ιδρύματα με μακρά και διακεκριμένη ιστορία στη γλωσσική αξιολόγηση, διδασκαλία και έρευνα, συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα των δοκιμών και δημιούργησαν μια νέα μη κερδοσκοπική οντότητα που ονομάζεται Cambridge Αξιολογήσεις Γλώσσας του Μίσιγκαν (CaMLA).

Την άνοιξη του 2018, η CaMLA ανακοίνωσε το νέο της όνομα και την εμφάνιση ως Michigan Language Assessment.


  • Michigan Language Assessment
Ημερομηνία Εξετάσεων: Εξεταστική: Εξεταστικά Κέντρα: Περίοδος Εγγραφών:
Περίοδος Εγγραφών:

Πίσω στην αρχή