Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Online σύστημα εγγραφών ORFEAS

Τι είναι το σύστημα εγγραφών ORFEAS;

Πρόκειται για online "πλατφόρμα" με δεδομένα (διαδικασία εγγραφών στις εξετάσεις, προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, βαθμολογία κλπ.) και υλικό σε πολλές μορφές (κείμενα, φωτογραφίες, ηχητικά). Η πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Ελληνοαμερικανική Ένωση με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των καθηγητών Αγγλικής.

Ο σχεδιασμός του ORFEAS επιτρέπει εύκολη πλοήγηση και γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε όσους το χρησιμοποιούν.

Πρόσβαση στο υλικό του ORFEAS έχουν μόνο όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο online σύστημα εγγραφών, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ξεκινώντας από εδώ


Τι οφέλη θα έχω αν χρησιμοποιώ το σύστημα ORFEAS;

Με το ORFEAS, έχετε στη διάθεσή σας ευρύ φάσμα online υπηρεσιών εγγραφής σε εξετάσεις. Με τον λογαριασμό σας θα έχετε τη δυνατότητα:

 • Να υποβάλλετε τις αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών σας για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Michigan (ECCE, ECPE και ΜΕΤ), του Hellenic American University (BCCE™ και ALCE™), του Cambridge English Language Assessment (KET for Schools, PET for Schools, FCE for Schools, CAE, CPE) και του Educational Testing Service (TOEIC®)
 • Να καταβάλλετε με ασφάλεια τα εξέταστρα με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Να ελέγχετε οποιαδήποτε στιγμή, βήμα προς βήμα, την πορεία των αιτήσεων των μαθητών σας.
 • Να επιλέγετε το κτίριο και την ώρα εξέτασης των μαθητών σας.
 • Να αλλάζετε ή να διορθώνετε προσωπικά στοιχεία στις αιτήσεις των μαθητών σας.
 • Να αλλάζετε ή να διορθώνετε προσωπικά σας στοιχεία ή στοιχεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών σας (π.χ. διεύθυνση, τηλέφωνο).
 • Να ενημερώνεστε αναλυτικά για το πρόγραμμα εξετάσεων των μαθητών σας.
 • Να ενημερώνεστε με e-mail για την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
 • Να έχετε πρόσβαση και να εκτυπώνετε, συγκεντρωτικά και αναλυτικά, τα αποτελέσματα των μαθητών σας για όλες τις εξετάσεις.
 • Να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των μαθητών σας για όλες τις εξετάσεις μέσω του κινητού σας smartphone.

Επίσης, μόνο μέσω του ORFEAS, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ποικιλία χρήσιμου υλικού, όπως τα παρακάτω:

 • Υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Michigan (ECCE, ECPE και ΜΕΤ), του Hellenic American University (BCCE™ και ALCE™), του Educational Testing Service (TOEIC® και TOEFL® Junior™), και του Cambridge English Language Assessment (KET for Schools, PET for Schools, FCE for Schools, CAE, CPE)

Με το σύστημα ORFEAS, μπορείτε επιπλέον να έχετε πρόσβαση σε έγκυρες πρακτικές πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Michigan (ECCE, ECPE και ΜΕΤ), του Hellenic American University (BCCE™ και ALCE™), του Educational Testing Service (TOEIC® και TOEFL® Junior™), και του Cambridge English Language Assessment (KET for Schools, PET for Schools, FCE for Schools, CAE, CPE), όπως τα παρακάτω:

 • Έντυπα αναβαθμολόγησης
 • Δείγματα ειδικής φόρμας απαντήσεων (answer sheet)
 • Κανονισμοί εξετάσεων
 • Πληροφορίες σχετικά με εξετάσεις για υποψήφιους με ειδικές ανάγκες
 • Πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της επάρκειας και της άδειας διδασκαλίας

Ακόμα, μπορείτε να ενημερώνεστε πώς θα λάβετε τα Πιστοποιητικά Αναγνώρισης (Certificates of Recognition) του Κέντρου Ξένων Γλωσσών σας - όποτε αυτά διατίθενται.

Τέλος, έχετε ειδικά προνόμια για τις αγορές τίτλων των Εκπαιδευτικών Εκδόσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ηχητικά αρχεία αυτών.


Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ORFEAS, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ξεκινώντας από εδώ

Πόσο κοστίζει;

Η πρόσβαση στο σύστημα ORFEAS είναι δωρεάν.

Υπάρχει τεχνική υποστήριξη;

Το προσωπικό του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης είναι στη διάθεσή σας Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-18:00.

Επίσης, το τεχνικό προσωπικό μας έχει δημιουργήσει ένα ευκολόχρηστο εγχειρίδιο οδηγιών ειδικά για όσους χρησιμοποιούν το ORFEAS.

Πίσω στην αρχή