Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Παρουσία σε εκδηλώσεις απονομής πιστοποιητικών

Με την ολοκλήρωση κάθε εξεταστικής περιόδου, πολλά Κέντρα Ξένων Γλωσσών διοργανώνουν εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών στους επιτυχόντες μαθητές τους. Για όσα Κέντρα επιθυμούν, εκπρόσωπος του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μπορεί να συμμετάσχει στην απονομή.

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ο εκπρόσωπος του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων μπορεί να απονείμει πιστοποιητικά στους μαθητές, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό προς τους παριστάμενους, να τονίσει τα οφέλη της συνεργασίας με το Κέντρο και, γενικότερα, να συμμετάσχει με τους μαθητές και τους γονείς τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή επιβράβευσης μιας συλλογικής εκπαιδευτικής προσπάθειας.

Όσα Κέντρα Ξένων Γλωσσών επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή την υπηρεσία, πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης τουλάχιστον 4 εβδομάδες πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης απονομής.

Πίσω στην αρχή