Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

ECCE Writing: mock examination and personalized feedback

Για Μαθητές · ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
Κατόπιν Ζήτησης
Διαδικτυακά
Διάρκεια
30 minutes
Γλώσσα
Αγγλικά

Προετοιμάζεσαι για την εξέταση ECCE; Χρειάζεσαι επιπλέον πρακτική εξάσκηση στην έκθεση; 

Η εμπειρία που αποκτά κάποιος μέσα από τη συμμετοχή του σε εξέταση ECCE Writing πριν από την πραγματική εξέταση είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι μαθητές αποκτούν εξοικείωση με τη δομή της εξέτασης αλλά και την εξεταστική διαδικασία μιας και διαγωνίζονται σε mock εξέταση για την ενότητα Writing.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στην ακαδημαϊκή μας υπηρεσία θα λάβουν προσωποποιημένο feedback σχετικά με την επίδοσή τους στην ενότητα Writing. Το συγκεκριμένο feedback δίνει πληροφορίες αναφορικά με τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες στον γραπτό λόγο του κάθε συμμετέχοντα οι οποίες βασίζονται στα κριτήρια αξιολόγησης της ενότητας Writing τα οποία έχει αναπτύξει το Michigan Language Assessment. Η ακαδημαϊκή αυτή υπηρεσία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχει σκοπό να ενισχύσει την προετοιμασία των μαθητών που συμμετέχουν στην εξέταση ECCE την οποία διεξάγει.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

  • Οι μαθητές που εγγράφονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία ακαδημαϊκής υποστήριξης θα λάβουν email το οποίο θα περιέχει ένα ECCE Writing τεστ, μία απαντητική σελίδα της ενότητας Writing καθώς και οδηγίες σχετικά με την διαδικασία.
  • Οι μαθητές πρέπει να γράψουν την απάντησή τους μέσα σε 30 λεπτά και στη συνέχεια να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει υποδείξει η ΕΑΕ.
  • Το υλικό που χρησιμοποιείται στις εξετάσεις mock έχει αναπτυχθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.
  • Το υλικό που χρησιμοποιείται στις mock εξετάσεις είναι διαφορετικό από το υλικό που χρησιμοποιείται στις επίσημες εξετάσεις.
  • Το εξεταστικό υλικό στις mock εξετάσεις είναι εμπιστευτικό όπως και εκείνο που χρησιμοποιείται στις επίσημες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις mock της ενότητας Writing διεξάγονται από το Κέντρο εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μόνο διαδικτυακά (online). Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν μέσω email τα θέματα της ενότητας ECCE Writing καθώς και λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και πώς να λάβετε το προσωποποιημένο feedback. Η αποστολή προσωποποιημένου feedback θα σας αποσταλεί μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων από την ημερομηνία αποστολής της απάντησής σας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. 


  • Εξοικείωση με την μορφή/δομή καθώς και το γενικότερο περιεχόμενο της ενότητας ECCE Writing.
  • Εμπειρία από τη συμμετοχή σε εξετάσεις ‘πρόβας’ πριν από τις επίσημες εξετάσεις.
  • Λεπτομερές γραπτό feedback για την επίδοσή σας το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των σημείων που επιδέχονται βελτίωσης το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από μαθητές που προετοιμάζονται ως μεμονωμένοι υποψήφιοι είτε σε συνεργασία με τον καθηγητή/την καθηγήτριά σας.

Ακαδημαϊκοί Συντονιστές Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Πίσω στην αρχή