Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Take the ECPE Speaking test and get feedback after each stage

Για Μαθητές · ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
, ,
Διαδικτυακά
Διάρκεια
1 ώρα (ανά ζευγάρι)
Γλώσσα
Αγγλικά

Προετοιμάζεσαι για την εξέταση ECPE; Χρειάζεσαι επιπλέον πρακτική εξάσκηση στα προφορικά; 

Η ακαδημαϊκή δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για την εξέταση ECPE είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι είτε ως μαθητές που παρακολουθούν τάξη προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της online δραστηριότητας θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα live ECPE Speaking test με εξεταστή που έχει πιστοποιηθεί να διενεργεί εξετάσεις προφορικών και να βαθμολογεί ο οποίος θα τους βοηθήσει να πετύχουν υψηλή βαθμολογία στην πραγματική εξέταση.

Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας έχει αναπτυχθεί από το Michigan Language Assessment και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Οι συμμετέχοντες στην ακαδημαϊκή μας υπηρεσία θα λάβουν προσωποποιημένο προφορικό feedback σχετικά με την επίδοσή τους σε κάθε στάδιο εκείνη τη στιγμή, με στόχο τόσο να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία όσο και να διορθώσουν τυχόν αδυναμίες.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

  • Η δραστηριότητα εξάσκησης προφορικού λόγου διεξάγεται από το Κέντρο εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μόνο διαδικτυακά (online). Οι μαθητές που εγγράφονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία ακαδημαϊκής υποστήριξης θα λάβουν email το οποίο θα περιέχει το ακριβές πρόγραμμα της προφορικής δραστηριότητας καθώς και οδηγίες σχετικά με την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να την  παρακολουθήσουν.
  • Το υλικό που χρησιμοποιείται στη δραστηριότητα είναι διαφορετικό από το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις επίσημες εξετάσεις.
  • Το feedback που θα δοθεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα βασίζεται στα επίσημα κριτήρια αξιολόγησης της προφορικής εξέτασης του ECPE που έχει αναπτύξει το Michigan Language Assessment. 

Οι συμμετέχοντες θα:

  • Εξοικειωθούν με τη δομή και το γενικό περιεχόμενο της προφορικής εξέτασης του ECPE.
  • Αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τη δραστηριότητα ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν υψηλή επίδοση στην προφορική εξέταση κατά τη διάρκεια του κανονικού τεστ.  
  • Λάβουν λεπτομερές feedback σχετικά με την επίδοσή τους που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην παραγωγή προφορικού λόγου. 

Πιστοποιημένοι εξεταστές προφορικών εξετάσεων

Πίσω στην αρχή