Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Τακτική Ενημέρωση

Εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας ωστε να λαμβάνετε επίσημη και τακτική ενημέρωση για τις εξετάσεις που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Μεταξύ άλλων, με την εγγραφή σας:

  • θα έχετε εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο online σύστημα εγγραφών ORFEAS, με χρήσιμες πληροφορίες, υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό και αποτελέσματα εξετάσεων.

Εάν είστε ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή καθηγητής Αγγλικής και επιθυμείτε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τ: 2103680000

F: 2103634200

E-mail: exams@hau.gr

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση συλλέγει και κάνει χρήση προσωπικών δεδομένων με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή εξετάσεων, την έγκυρη ανακοίνωση αποτελεσμάτων και την έκδοση εγκύρων πιστοποιητικών, καθώς επίσης και την επικοινωνία με το κοινό της, την εξυπηρέτηση αυτού, την ενημέρωση, υλοποίηση και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών της προγραμμάτων και υπηρεσιών που αναπτύσσει είτε αυτοτελώς είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς,  και την ενημέρωση για δυνατότητες είτε εκπαιδευτικής είτε πολιτιστικής φύσεως.

Τα δεδομένα που ζητάμε θα τηρούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε ηλεκτρονικό και/ ή φυσικό αρχείο και θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Έχετε δικαίωμα εύλογης πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, να ζητήσετε αντίγραφο, ή να διορθώσετε σε περίπτωση που είναι ανακριβή.

Για περισσότερες  πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: Ε: privacy@hau.gr, Τ: 2103680056.                                                                                                


Πίσω στην αρχή