Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

2 Gold στα Cyber Security Awards 2024 για την Ελληνοαμερικανική Ένωση, Algosystems SA, και Fortinet

Cybersecurity Excellence - Διπλή Gold βράβευση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και των συνεργατών της Algosystems & Fortinet στα Cyber Security Awards 2024.

H Ελληνοαμερινική Ένωση, ηγέτης στην Εκπαίδευση και στις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας, βραβεύεται με 2 Χρυσά Βραβεία στα Cyber Security Awards 2024 της Boussias Communcations, με τη ομάδα της Algosystems & Fortinet.

Στο Sofitel Athens Airport πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου  2024, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Cyber Security Αwards 2024 παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου. Τα βραβεία αφορούσαν  την διαχείριση της Κυβερνοασφάλειας και της Ψηφιακής Ασφάλειας.

Ως Ελληνοαμερικανική Ένωση συμμετείχαμε στα βραβεία μαζί  με την Algosystems S.A και την Fortinet, κερδίζοντας 2 Gold Awards στις παρακάτω κατηγορίες :

Cyber awareness & Trainning

  • GOLD  ->  Algosystems S.A. - Hellenic American Union | HAU: Nurturing Exploration, Innovation, Excellence and Security.

Infrastructure & Network Security

  • GOLD  ->  Fortinet | Η Ελληνοαμερικανική Ένωση εμπιστεύθηκε τις κορυφαίες λύσεις cybersecurity της Fortinet, προκειμένου να διαφυλάξει τα συστήματα αλλά και τους χρήστες της.

Τα βραβεία παρέλαβε για την Ελληνοαμερικανική Ένωση, ο κ. Σπύρος Χριστόπουλος, Information Technology Manager, μαζί με τον κ. Γιώργο Σπανόπουλο, Chief Commercial Officer  από την Algosystems και την κα. Λιάνα Γαλάτουλα, Sales Account Manager από την Fortinet.

O θεσμός των Cyber Security Awards της Boussias Communications είναι από τους σημαντικότερους στην Ελλάδα για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και του ενδεδειγμένου εξοπλισμού και κατάλληλων εργαλείων για τη διαχείριση της Κυβερνοασφάλειας και της Ψηφιακής Ασφάλειας στο χώρο των Επιχειρήσεων, Κρίσιμων Υποδομών και Δημοσίων Υποδομών.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι συχνός στόχος για τους επιτήδειους του διαδικτύου, με επιθέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροή ευαίσθητων δεδομένων, χρηματοοικονομικές απώλειες και επικοινωνιακές κρίσεις, οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη φήμη και την εμπιστοσύνη των πελατών ενός οργανισμού.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, πιστή στη δέσμευσή της να διασφαλίσει ότι το προσωπικό, οι μαθητές, οι σπουδαστές, αλλά και οι επισκέπτες έχουν όλα όσα χρειάζονται για τη χρήση ασφαλούς και αποτελεσματικής ψηφιακής τεχνολογίας τόσο στη μάθηση όσο και στην εργασιακή τους καθημερινότητα, επενδύει σε λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση εμπιστεύθηκε τις κορυφαίες τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας της Fortinet και, σε συνεργασία με την Algosystems, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ασφαλές εργασιακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Τα παραπάνω βραβεία αποτελούν μεγάλη τιμή για την Ελληνοαμερικανική Ένωση, καθώς δείχνουν τη δέσμευσή μας σε αυτόν τον σκοπό και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Για ένα ασφαλές, φιλικό και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον για όλους!


Δείτε Επίσης

Πίσω στην αρχή