Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Αντιγόνη Καπασάκη
Καθηγήτρια Aγγλικών

H Αντιγόνη είναι κάτοχος του διπλώματος RSA για αλλοδαπούς καθηγητές Αγγλικής (University of Cambridge) καθώς επίσης και Μaster Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας από το Hellenic American University. Η μεταπτυχιακή της διατριβή εστιάζει στην σωστή επικοινωνιακή ικανότητα των Ελλήνων μαθητών της Αγγλικής σε επίπεδο Γ2. Προς το παρόν, είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του Hellenic American University.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς διδακτικής της πορείας, η Αντιγόνη είχε την ευκαιρία να διευθύνει το δικό της φροντιστήριο ξένων γλωσσών και να διδάξει Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα σε παιδιά και ενήλικες. Από τον Σεπτέμβριο του 2007, εργάζεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ως καθηγήτρια της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας σε ενήλικες και παιδιά στο Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας και ως εκπαιδεύτρια καθηγητών Αγγλικής. Είναι επίσης εξετάστρια για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας και ταυτόχρονα εργάζεται ως επόπτρια εξεταστών. Επίσης διδάσκει μεθοδολογία διδακτικής στο προπτυχιακό πρόγραμμα BAELL του Hellenic American University.

Έχει ασχοληθεί με ερευνητικά προγράμματα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών και είναι μία από τους συγγραφείς του βιβλίου “Practice tests for the BCCE examination” (Hellenic American Union, 2011). Έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη διδακτικού υλικού για την τάξη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και έχει κάνει παρουσιάσεις σε σεμινάρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, στο TESOL Greece και στο πρώτο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το Hellenic American University με θέμα: Ευρώπη και Λόγος.

Πίσω στην αρχή