Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Τίνα Χονδρογιάννη
Καθηγήτρια Αγγλικών

H Τίνα είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Hellenic American University, NH, USA, με πτυχίο στη Γλωσσολογία-Διδακτική. Κατέχει το Advanced Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) από το ίδιο πανεπιστήμιο και είναι μέλος του TESOL Ελλάδος.
 
Η Τίνα βρίσκεται στην αναζήτηση μεταπτυχιακών σπουδών στην κοινωνική γλωσσολογία, αλλά και σε πεδία όπως η κοινωνική αλληλεπίδραση στην εκμάθηση της γλώσσας. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών με μαθητές διαφόρων ηλικιών, επιπέδων και διδακτικών αναγκών (με μαθησιακές δυσκολίες, μετανάστες κ.ά.). Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια από διακεκριμένους θεωρητικούς και καθηγητές.  
 
Έχει πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Έχει συγγράψει στα αγγλικά ένα διήγημα, έχει συνεργαστεί με εκδοτικές εταιρίες για τη μετάφραση, προσαρμογή και συγγραφή άρθρων, ενώ εξακολουθεί να επιμελείται τα αγγλικά κείμενα σε blog μόδας. 

Πίσω στην αρχή