Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Τζένη Ζημιανίτου
Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Τζένη είναι αριστούχος απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος Master of Arts in Applied Linguistics του Hellenic American University, New Hampshire, USA. Είναι κάτοχος του Diploma in Teaching English as Second/Foreign Language (TESL/TEFL) από το Saint Michael’s College, Vermont, USA.
 
Η Τζένη ασχολείται με τον τομέα της εκμάθησης αγγλικών για περισσότερα από 15 χρόνια ως καθηγήτρια και ως εκπαιδεύτρια καθηγητών αγγλικής γλώσσας. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και επιμέλεια έργων, έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις και έχει συγγράψει άρθρα σχετικά με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού TESOL Greece στη θέση του αντιπροέδρου. Η Τζένη διδάσκει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση από το 2012. Διδάσκει, επίσης, μαθήματα σχετικά με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο Hellenic American University. 
 
Στα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται η συνεχής ενημέρωση για τη διδασκαλία και τις σύγχρονες μεθόδους διδακτικής.
 

Πίσω στην αρχή