Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Βασιλική Γιάννου
Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Βασιλική είναι κάτοχος πτυχίου Κλασικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (MAAL-cum laude) από το Hellenic American College (HAEC).

Έχει συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων από το Common European Framework, με στόχο την αναθεώρηση των κριτηρίων για την ικανότητα χρήσης της αγγλικής γλώσσας και την προσθήκη νέων. Η μεταπτυχιακή της εργασία και τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα είναι στις πρακτικές ανοιχτής πρόσβασης στην εκπαίδευση (Inclusive Education).
 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, διαδικτυακά και μη πάνω σε ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών ζητημάτων, όπως οι σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας  και η αξιολόγηση.
 
Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών από το 2010 διδάσκοντας όλα τα επίπεδα. Έχει επίσης εργαστεί ως καθηγήτρια και ως teaching leader σε κατασκηνώσεις για μαθητές από όλo τον κόσμο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος
 
Της αρέσει η μουσική και το διάβασμα βιβλίων.

Πίσω στην αρχή