Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!
Βασιλική Σπυροπούλου
Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Βασιλική είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας σε μαθητές πρώιμης και σχολικής παιδικής ηλικίας από το Πανεπιστήμιο του Freiburg, στη Γερμανία. Η Βασιλική είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος Advanced Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) από το Hellenic American University, NH, USA.

H Βασιλική εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2012 και δραστηριοποιείται κυρίως στην Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας σε μαθητές πρώιμης και σχολικής παιδικής ηλικίας. Έχει επίσης εργαστεί στο σχολείο Royal Hospital School στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πραγματοποιήθηκαν θερινά μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών. Η δημιουργία άρτια σχεδιασμένων μαθημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών αποτελεί πάντα την αρχική της προτεραιότητα ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα μαθημάτων.

Έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων και έχει πάρει μέρος στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με θέμα: “Το παιχνίδι στην πρώιμη παιδική ηλικία” που διοργανώθηκε από τον φορέα Dorothy Snot.

Υποστηρίζει τη δια βίου μάθηση και αγαπά να βρίσκει καινοτόμες μεθόδους ώστε να εξελίσσει τον τρόπο διδασκαλίας της.

Πίσω στην αρχή