Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Speak Up C

Ενήλικες ∙ Workshops

Αυτό το workshop προσφέρει καθοδηγούμενη και ελεύθερη εξάσκηση στον προφορικό λόγο και σε εκφράσεις που χρησιμοποιούνται σε ποικίλες επικοινωνιακές καταστάσεις συμπεριλαμβανομένης θεματολογίας αυξημένης πολυπλοκότητας και επιπέδου αφηρημένων εννοιών.

Αυτό το workshop είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύψει τις γλωσσικές ανάγκες μαθητών στα επίπεδα C1 και C2 (ΚΕΠΑ, Proficient user) όσον αφορά στην εξάσκηση του προφορικού τους λόγου καθώς και στην έκθεσή τους με λεπτότερες νοηματικές διαφορές στη χρήση της γλώσσας μέσα από ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών καταστάσεων και δραστηριοτήτων.

Μέσα από ειδικά επιλεγμένη θεματολογία, οι σπουδαστές θα κληθούν να συμμετάσχουν σε προφορικές δραστηριότητες (π.χ. συζητήσεις, παιχνίδια ρόλων), να ετοιμάσουν τις δικές τους παρουσιάσεις και να λάβουν μέρος σε debate.

Ολοκληρώνοντας το Speak Up C workshop, οι σπουδαστές θα μπορούν πρακτικά να επικοινωνούν σε κάθε είδους επικοινωνιακής περίστασης στα Αγγλικά, με ιδιαίτερα αυξημένη ευχέρεια λόγου και κάνοντας χρήση ενός ευρύτατου φάσματος γλωσσικών εκφράσεων.


Στο workshop ενδεικτικά περιλαμβάνονται οι παρακάτω θεματικές: 

  • Αθλήματα / χόμπι 
  • Διατροφικές συνήθειες / υγιεινή διατροφή / μακροζωία 
  • Κοινωνικές & διαπροσωπικές σχέσεις  
  • Οικογενειακοί δεσμοί & ρουτίνες 
  • Ταξίδια / διαπολιτισμική ευαισθησία  
  • Εκπαίδευση / εργασιακή εμπειρία  
  • Ο ρόλος του χρήματος στην κοινωνία  
Προνόμια
Πιστεύουμε στην δύναμη της ομάδας και έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Οργανισμών, φορέων και καταστημάτων. Όλοι οι σπουδαστές μας και οι γονείς/κηδεμόνες των μικρών μας μαθητών απολαμβάνουν μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια. Πως; Με την HAU Student Benefit Card!
Ειδοποίηση

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Περίοδος:
Πίσω στην αρχή