Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Blockchain Technology - One Block at a time

Δωρεάν Εκδήλωση

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει στις 24 Νοεμβρίου ανοιχτή προς το κοινό απογευματινή εκδήλωση με θέμα το Blockchain.

Η τεχνολογία blockchain μετασχηματίζει ριζικά τον τρόπο οργάνωσης λειτουργίας της οικονομίας και θεωρείται από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες με μεγάλη διείσδυση στην αγορά. Αποτελεί μέρος των συζητήσεων στα ΔΣ μεγάλων εταιρειών διαφόρων κλάδων. Η τεχνολογία blockchain έχει πυροδοτήσει την αγορά των κρυπτονομισμάτων και των "έξυπνων συμβολαίων". Περαιτέρω, η εξέλιξη του blockchain και ευρύτερα των τεχνολογιών κατανεμημένου καθολικού (DLT), που προκαλούν ήδη μεγάλη αλλαγή σε όλα τα υφιστάμενα οικονομικά και επιχειρησιακά μοντέλα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον οδηγό της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού σε μια σειρά από κλάδους της οικονομίας και κοινωνίας.

Στην εκδήλωση, πέντε διακεκριμένοι επαγγελματίες θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα, που απασχολούν τις επιχειρήσεις που επενδύουν σε τεχνολογίες blockchain ή προγραμματίζουν να το πράξουν και να μοιραστούν ενδιαφέρουσες γνώσεις πάνω στις εξελίξεις, τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους που συνοδεύουν το blockchain.

Ομιλητές & Θεματολογία:

  • Blockchain Fundamentals: Business Risks, Web3, DeFi - Σπύρος Μώρος, Senior IT Governance/Technology Consultant, ISO 27001LA/ISO20000LA, ISO 9001LA, ITIL, CBBF, Priority
  • NFTs - Λάζαρος Πεντερίδης, Co-Founder/CEO, ComeTogether
  • Financial Crime Prevention in Blockchain - Γιάννης Δρακούλης, Partner Financial Advisory, Forenscic, Financial Crime & Disputes, Deloitte - Γιώργος Τζιάρος, Senior Manager | Financial Advisory | Forensic, Financial Crime & Disputes, Deloitte
  • Global trends & Regulations - Μαρίζα Μέλλιου, Internal Audit Director, Mytilineos SA.
Πίσω στην αρχή