Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται πλέον. Κατεβάστε το προτιμώμενο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησής σας και μείνετε ασφαλείς!

Free Webinar - B2B Sales: Δεν είναι Τέχνη. Είναι Σύστημα

Δωρεάν Εκδήλωση ∙ Διαδικτυακή Εκδήλωση

Online

Για να πετύχεις στις B2B Πωλήσεις χρειάζεσαι μία συνταγή. Χρειάζεσαι ένα Sales Playbook.

Keynote Speaker: Φάνης Ρήγας, Sales Growth Expert

Επιχειρηματίες, ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων, άνθρωποι με όραμα. Όλοι θέλουν να μετατρέψουν την καινοτόμα ιδέα τους σε ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό εγχείρημα. Οι προκλήσεις είναι πολλές. Αλλά η μεγαλύτερη όλων; Η αύξηση των πωλήσεων. Αυτό που τελικά πάντα λείπει είναι η ύπαρξη ενός δομημένου και εφαρμόσιμου Συστήματος B2B Πωλήσεων, τα αποτελέσματα του οποίου μπορούν να αξιολογηθούν, να μετρηθούν και βελτιστοποιηθούν.

Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ Webinar θα σου δείξουμε πώς μπορείς να αναπτύξεις ένα σύστημα για:

  • Nα σχεδιάσεις έναν μηχανισμό για να προσελκύεις διαρκώς νέους πελάτες,
  • Nα προγραμματίζεις μαζί τους ραντεβού πωλήσεων,
  • Nα κλείνεις περισσότερες συμφωνίες,
  • Nα αυξήσεις τα έσοδα της επιχείρησής σου.

Agenda

  1. To πρόβλημα των B2B πωλήσεων
  2. Παλιές και νέοι μέθοδοι B2B πωλήσεων
  3. Προετοιμασία για την δημιουργία Συστήματος Β2Β πωλήσεων
  4. Lead Generation
  5. Appointment Setting
  6. Κλείσιμο συμφωνίας
  7. Κλιμάκωση και αυτοματοποίηση πωλήσεων

Απευθύνεται σε: Επιχειρηματίες, Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων, Startuppers, Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Πωλήσεων

Ομιλητής: Φάνης Ρήγας, Sales Growth Expert, ιδρυτής της Accelerate Growth.

Ο Φάνης Ρήγας, ιδρυτής της Accelerate Growth, θα είναι ο Εισηγητής του Sales Acceleration Academy. Πριν από την ίδρυση της Accelerate Growth, ο Φάνης ήταν συνιδρυτής και Διευθυντής Ανάπτυξης του kariera.gr, της κορυφαίας ιστοσελίδας ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, η οποία εξαγοράστηκε το 2008 από την Careebuilder.com, την κορυφαία ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εξαγορά του kariera.gr το 2008 ήταν ουσιαστικά το πρώτο exit ελληνικής τεχνολογικής StartUp σε παγκόσμιο στρατηγικό επενδυτή. Στη συνέχεια, κάλυψε το ρόλο του VP of Growth Ευρώπης στην Careerbuilder.com για περισσότερα από 10 χρόνια, διευθύνοντας περισσότερους από 250 πωλητές σε 6 χώρες.

Ο Φάνης έχει βραβευτεί με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Action Aid Hellas και ενεργός υποστηρικτής του Ελληνικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων σε διάφορους ρόλους, όπως ως μέντορας. Ο Φάνης είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το webinar προσφέρεται σε συνεργασία με την Accelerate Growth.

Δείτε τo webinar εδώ.

Πίσω στην αρχή